ketvirtadienis, kovo 31, 2016

PUPA Dot Shock pavasario-vasaros kolekcijos apžvalga


 Šį pavasarį kosmetikos pasaulyje įvyko didelis sprogimas, nes su žaismingumo, romantikos ir jaunatviškumo pliūpsniu įsiveržė PUPA Dot Shock pavasario-vasaros kolekcija. Ryškiai rožinės bei aukso spalvos detalėmis padabintos gaminių pakuotės, ką ir besakyti, traukia tiek akį, tiek širdį, tačiau kaip yra su naujųjų priemonių kokybe? Į visus klausimus atsakymus pateiksime šiandienos straipsnyje!


PUPA Dot Shock akių šešėlių paletė


 Kai viskas taip ryšku ir spalvinga, išsirinkti, nuo ko pradėti apžvalgą, tampa tam tikru galvosūkiu ir iššūkiu. Visgi pirmiausiai išbandėme PUPA Dot Shock akių šešėlių paletę, todėl duoklę atiduodame būtent jai. Minėtoje pavasario-vasaros kolekcijoje yra dviejų atspalvių šešėlių rinkiniai: mūsų testuotas 001 Sweet Romance bei 002 Spring Apricot atspalviai. Pirmosios paletės spalvytės šviesesnės, antrosios - kiek tamsesnės, vis dėlto visos vienodai žėrinčios bei blizgančios. Priemonės pakuotė išties kokybiška, sandariai užsidaranti, turinti gan nemažą veidrodėlį, be to, prie paletės pridėtas aplikatorius. Šešėliai gerai pigmentuoti, o atspalviai puikiai dera tarpusavyje. Dirbti su šia palete - juokų darbas: šešėliai lengvai sklaidosi, netrupa, nebyra, nes yra malonios kreminės tekstūros, o išgaunamas efektas - satininis, idealiai tinkantis kasdienai. Vienu žodžiu, su PUPA Dot Shock akių šešėlių rinkiniu prašauti neįmanoma - net jei esate pradedančioji, garantuojame, jog pasidažyti pavyks kuo puikiausiai.

Svoris - 5 g

Kaina - 17,00 €






PUPA Miss Pupa Dot Shock lūpų dažai


 Keliaujame toliau - prieš mūsų akis atsiduria PUPA Miss Pupa Dot Shock lūpų dažai. Asortimente yra trys jų atspalviai: 002 Fair Pink, 003 Shock Fuchsia ir paskutinis, tačiau ne prasčiausias 004 Fancy Coral. Visi trys atspalviai tiesiog idealiai tinkantys pavasariui. Mūsų turimas - 002 Fair Pink - ryškiai ryškiai rožinis, saldaininis. Tepasi labai maloniai, nes yra kreminės tekstūros, suteikia lūpoms švytėjimo, be to, jas drėkina ir maitina. Visgi patartume prieš dažantis lūpas nušveisti (puikus namų sąlygomis pagaminamas natūralus šveitiklis - cukrus bei šlakelis alyvuogių aliejaus), nes lūpų dažai gali paryškinti šerpetojimus, o tai, pripažinkim, atrodo nei gražiai, nei skoningai. Apart to, Miss Pupa Dot Shock neturime jokio priekaišto - gaminys nebėga į raukšles, juo pasitepus lūpos tampa švelnios, sudrėkintos, spindinčios. Kas gali būti geriau?

Tūris - 2,4 ml

Kaina - 14,50 €




PUPA Dot Shock Balmy Gloss blizgus lūpų balzamas


 Norite, tikėkite, norite - ne, bet PUPA Dot Shock Balmy Gloss blizgus lūpų balzamas nusipelno būti atrastas kiekvienos. Tai - mums labiausiai patikęs kolekcijos produktas. Įsigyti galima du jo atspalvius - 001 Petal Coral ir 002 Pink Beauty (pastarasis idealiai dera su anksčiau aprašytais 002 Fair Pink Miss Pupa Dot Shock lūpų dažais). Visų pirma, balzamas turi labai patogų aplikatorių, kuriuo vienu brūkštelėjimu patogu padengti lūpas. Tekstūra - lengva, kreminė, priemonė gerai drėkina, maitina ir minkština lūpas, šios, padengtos balzamu, atrodo vizualiai putlesnės. Svarbu pabrėžti, jog priemonė nepalieka jokio lipnumo pojūčio ar balto apvado ant lūpų krašto. Vienu žodžiu, tikrai verta išbandyti - neturėtumėte pasigailėti.

 Svoris - 23 g

 Kaina - 10,50 €



PUPA Lasting Color Gel Dot Shock nagų lakas-gelis


 Nepamirškime nagų! Pagal PUPA, jie turi būti tokie pat ryškūs, kaip ir lūpos. Šį efektą nesunku išgauti su 136 Shock Fuschia bei 137 Fancy Coral atspalviais. Lako buteliukui ir šepetėliui dedam riebų pliusą - lakuotis nagučius paprasta ir patogu. Konsistencija ganėtinai tiršta, tad užteks ir vieno lako sluoksnio, kad išgautumėte ypač spindintį efektą. Vienintelis minusas - lako išsilaikymas - nagai, bent jau mums, estetinę išvaizdą prarado jau po dviejų dienų. Ar pavasariškas atspalvis vertas dažnesnio lakavimo, spręsti Jums.

Tūris - 5 ml

Kaina - 5,90 €

Apžvalgoje minėtas priemones įsigyti galite „KristiAnos" bei „Kosmados" parduotuvėse. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą