pirmadienis, kovo 21, 2016

Prestige Ombretto akių šešėlių paletė bei Wonder Gel nagų lakas




 Nors dar tik kovo vidurys, galiu drąsiai teigti, jog šie metai kaip niekad dosnūs ir vaisingi - per du mėnesius spėjau susipažinti net su keturiomis - Make Up Store, Gabriella Salvete, Pupa ir RdeL Young - kosmetikos linijomis. Šio ketvertuko gretas, mano džiaugsmui, ne per seniausiai papildė ir Prestige, tad nieko nelaukusi pristatau Jums šios linijos akių šešėlių paletę bei nagų laką, kurie maloniai nustebino savo kokybe.

Prestige Ombretto akių šešėlių paletė


 Šio Prestige gaminio pakuotė ganėtinai paprasta - plastikinė, sandari ir ganėtinai tvirta. Ombretto paletę sudaro keturi žemės tonų atspalviai - pieniškai baltas, lazdynų riešutų, rudai rausvas bei kakavinis. Pirmieji trys - blizgūs, o tamsiausias (kakavinis) ypatingu blizgesiu nepasižymi, tad yra puikus baigiamasis makiažo akcentas, suteikiantis žvilgsniui gylio. Svarbu pabrėžti, jog prie paletės yra pridėti du aplikatoriai, o štai veidrodėlio, deja, nėra.

 Šešėlių pigmentacija - ganėtinai gera, atspalvius be didelio vargo galima sulieti tarpusavyje. Švelniam kasdieniam makiažui galima naudoti ir vieną, tarkim, pieno baltumo atspalvį, kas, mano nuomone, itin pravartu skubant. Be to, EUROKOS parduotuvėse galima įsigyti ir kitų šios paletės variacijų, kai kurios jų turi netgi matinius atspalvius.

Svoris - 6 g

Kaina - 11,90 Eur

Prestige Wonder Gel nagų lakas


 Keliaukime prie kito gaminio - Prestige Wonder Gel nagų lako. Mano turimas atspalvis, kaip matote nuotraukoje, tamsiai mėlynas, sodrus (spalvytė numeriuko neturi, vadinasi bluette). Kaip visada, pirmiausia aptarkime pakuotę. Lako buteliukas - stiklinis, stačiakampis, gan sunkokas, su baltu užsukamu kamšteliu, papuoštu sidabrinėmis žvaigždutėms. Šepetėlis itin patogus - ganėtinai platus, tad vienu potėpiu padengia visą nago plokštę. Pigmentacija tiesiog ideali, konsistencija taip pat - sakyčiau, tikras aukso viduriukas. O kaipgi gelinis efektas? Galiu paliudyti, jog nagai, nulakuoti su Wonder Gel, atrodo lyg iš grožio salono - užtenka vos vieno lako sluoksnio, kad būtų išgaunamas spindėjimas. Kaip jau tikriausiai pastebėjote, neradau nei vieno šios priemonės minuso - gaminiui dedu riebų pliusą ir, be abejonės, rekomenduoju išbandyti Jums!


Kiekis - 9 ml

Kaina - 3,99 Eur

Apžvalgoje minėtas priemones įsigyti galite EUROKOS parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą