sekmadienis, kovo 27, 2016

Skystis rankų odai minkštinti



 Sveikos, gražuolės! Šiandien noriu pasidalinti itin paprastu, tačiau efektyviu būdu, kaip atgaivinti sausą, suragėjusią, suskirdusią rankų, kulnų bei alkūnių odą. Viskas, ko Jums prireiks - skystis rankoms minkštinti, kurį galima rasti vaistinėse.

 Pagrindinė minėto produkto sudedamoji dalis - glicerolis, kuris minkština odą, neleidžia vandeniui pasišalinti iš ląstelių. Antruoju smuiku griežia etanolis, dezinfekuojantis odą, denatūruojantis baltymus, tirpdantis riebalus. Jo dėka odos paviršiuje 
atsiranda apsauginė plėvelė, kuri saugo odos ląsteles nuo žalingo išorinio poveikio 
(temperatūrų kaitos, per didelės drėgmės, cheminių dirgiklių ir kt.). Dar vienas sudėties komponentas - amoniakas - tirpdo suragėjusias odos ląsteles. Tikriausiai numanote, kad dėl pastarojo ingridiento priemonės kvapas iš pradžių būna ne koks, bet pakentėti dėl gero rezultato verta!

 Svarbu pabrėžti, jog visi keturi skysčio rankoms minkštinti sudedamieji komponentai (ketvirtoji sudedamoji dalis - vanduo) veikia lokaliai, neturi toksinio poveikio. O produktą naudoti ypač paprasta: tereikia nusiplovus rankas keletą kartų per dieną (ir (arba) nakčiai) suvilgyti odą nedideliu kiekiu skysčio ir švelniai įtrinti. Štai ir viskas - tiek pakanka, kad pabudusios džiaugtumėtės kur kas švelnesne ir glotnesne oda!

 100 ml buteliuko kaina svyruoja apie 2 Eur 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą