pirmadienis, kovo 14, 2016

Oriflame „Giordani Gold Original“ kvapusis vanduo


 Sveikos, merginos! Šiandien noriu pasidalinti su Jumis „Giordani Gold Original“ kvapiojo vandens apžvalga. Tai - visų laikų mėgstamiausias „Giordani Gold“ aromatas, kuris, kaip teigia Oriflame atstovai, jau tapo tikra klasika.

 Prisipažinsiu - uosti šio kvapiojo vandens pirmtako man neteko, tačiau pirmoji pažintis su „Giordani Gold Original“, laimei, nenuvylė. Pirmiausia, norisi pagirti itin elegantiškai ir prabangiai atrodantį buteliuko dizainą. Minėtos prabangos jam suteikia aukso spalvos detalės - kaklelis bei viršutinė kamštelio dalis, kurioje įspaustas skiriamasis „Giordani Gold“ ženklas - dvi tarpusavyje susivijusios G raidės. Buteliukas - stiklinis, tačiau, palyginus su kitais, nėra labai sunkus, kamštelis - stačiakampis. Taigi pakuotė gana minimalistinė, bet patvirtinanti faktą, jog genialumas dažniausiai slypi paprastume.

 Kalbant apie patį aromatą, pagrindinės jo natos yra saulėje prinokęs mandarinas, apelsinų žiedai, purkštelėjus ilgainiui atsiskleidžia ir baltų gėlių-medienos akordai. „Giordani Gold Original“ kvapas, sakyčiau, gana stiprus, rafinuotas, šiek tiek sunkokas ir, mano nuomone, labiau tinkamas brandžiai moteriai. Be to, tiesiog idealus kvėpintis pavasarį. Išsilaiko stebėtinai ilgai, todėl naudojasi taupiai. Apibendrinant noriu pasakyti, jog šis „Giordani Gold Original“ kvapusis vanduo man tikrai patiko - ir kvepalų buteliukas, ir aromatas yra išties kokybiški, todėl iš savo pusės rekomenduoju įsigyti.

Talpa - 50 ml

Kaina - 24,90 €




Įsigyti galite http://lt.oriflame.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą