penktadienis, kovo 25, 2016

Oriflame „The ONE Lip Spa“ putlinamasis lūpų balzamas bei „Giordani Gold“ skystas akių kontūro ryškiklis



  Gavus Oriflame naujienas, mano žvilgsnis kaipmat užkliuvo už dviejų produktų - „The ONE Lip Spa“ putlinamojo lūpų balzamo bei „Giordani Gold“ skysto akių kontūro ryškiklio. Išbandžiau abu gaminius dar tą pačią dieną, todėl nekantraudama dalijuosi potyriais su Jumis.


 Oriflame „Giordani Gold“ skystas akių kontūro ryškiklis


 Mokantis makiažo subtilybių, vienas sunkiausių žingsnių yra taisyklingas akių kontūro nusibrėžimas. Šioje srityje ne per labiausiai pasižymiu ir aš - trūksta dar daug praktikos. Visgi su Oriflame „Giordani Gold“ skystu akių kontūro ryškikliu man sekasi kur kas lengviau! 

 Priemonės konsistencija - tikras aukso viduriukas - nei per skysta, nei per tiršta, o plunknelė - plonytė ir lanksti. Kontūro pigmentacijai taip pat dedu riebų pliusą - spalva ryški, juoda ir tokia ant akių vokų išlieka visą dieną. Kalbant apie išsilaikymą, negaliu pasakyti nieko blogo - kaip pasidažau ryte, taip be vargo ir išvaikštau ligi vakaro. Jokios kalbos apie nubėgimą nėra, nebent, žinoma, pakliūtumei į pūgą ar į lietų.

Talpa - 4 ml

Kaina - 9,90 €

Oriflame „The ONE Lip Spa“ putlinamasis balzamas lūpoms


 Kitas mano bandytas produktas - „The ONE Lip Spa“ putlinamasis balzamas lūpoms. Į akis iškart krinta sidabrinė, išsukama priemonės pakuotė, kuri, nors ir minimalistinė, atrodo išties stilingai ir gražiai. Paties balzamo krašteliai rausvi, o viduriukas - baltas, tad pirmasis įspūdis šokteli dar keliais laipteliais aukštyn. Prieš naudojant šį balzamą rekomenduočiau nušveisti lūpas (puikus naminis šveitiklis - cukrus ir lašelis alyvuogių aliejaus), nes jei jos bus suskirdusios ar supleišėjusios, „The ONE Lip Spa“, vos tik užteptas ant lūpų, šiuos trūkumus paryškins. Beje, priemonė atspalvio neturi, lūpytėms suteikia tik šiek tiek blizgesio. Tad kuo, paklausite, gaminys skirasi nuo kitų? Ogi maloniu šaldomuoju efektu, lengvu mėtų kvapų bei dilgčiojimu, kuris, nors ir nežymiai, putlina lūpas. Man atrodo, šis balzamas bus tiesiog nepakeičiamas vasarą, todėl savo ruožtu rekomenduočiau jį naudoti karštuoju metų laiku.

Kiekis - 1,7 g

Kaina - 5,90 €

Apžvalgoje minėtas priemones įsigyti galite http://lt.oriflame.com/ 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą