trečiadienis, kovo 16, 2016

ANNY Biotin Energy Cream ir ANNY Green Tea Millionaire’s Beauty Butter nagų priežiūros priemonės




 Tikriausiai nė nereikia sakyti, jog pavasaris - tai metas, kai pajuntame pirmuosius vitaminų stygiaus požymius. Sutrūkinėję lūpų kampučiai, suprastėjusi nagų išvaizda, išsausėję plaukai - visi šie simptomai rodo, jog mums trūksta vitaminų B2, A ir E. Pirmasis žingsnis, siekiant atstatyti sveiką organizmo būklę, yra maisto papildų vartojimas, o antrasis - pagalba plaukams, nagams bei odai išoriškai. Todėl šiandien noriu pakalbėti apie dvi ypač efektyvias priemones nagų bei odelių būklei gerinti - ANNY Biotin Energy kremą bei Green Tea Millionaire’s sviestą.

ANNY Biotin Energy Cream nagų priežiūros priemonė


  Pirmasis gaminys, vertas aptarimo, - nagų odelių kremas su biotinu ir aliejais. Į akis kaipmat krinta išskirtinė ir labai stilinga priemonės pakuotė - kremas supakuotas tvirtame indelyje su juodu užsukamu dangteliu, todėl gaminį naudoti ypač patogu. Kremuko konsistencija lengva, skalsi ir neriebi, todėl į odeles jis įsigeria gana greitai. Praturtintas biotinu, glicerinu, migdolų ir avokadų aliejais, kurie maitina ir minkština sausą odą. Produkto aromatas lengvas ir gaivus, labai pavasariškas. Rekomenduoju naudoti jį plonų, minkštų nagų ir sausų odelių savininkėms - garantuoju, jog vos po kelių dienų naudojimo pastebėsite rezultatus! Be to, kremas su biotinu pagreitina žaizdelių gijimą, todėl jį drąsiai galite tepti ant pažeistos, nukramtytos ar įkirptos kutikulos.

Tūris - 15 ml

Kaina - 15,50 Eur


ANNY Green Tea Millionaire’s Beauty Butter nagų priežiūros priemonė


  O štai šis ANNY gaminys skirtas kur kas intensyvesnei nagų ir odelių priežiūrai. Tai - kremas, kurį drąsiai galima vadinti sviestu, nes jo konsistencija itin tiršta, net kiek lipnoka. Produkto pakuotė analogiška Biotin Energy Cream, paskirtis irgi tokia pat - šiurkščių, skilinėjančių odelių minkštinimas ir maitinimas. Green Tea Millionaire’s sviesto sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstrakto, puikaus antioksidanto, kurio nata jaučiasi ir sviesto aromate. Kaip jau minėjau, priemonės tekstūra yra labai tiršta, tad sviestas į odeles įsigeria negreitai. Visgi pastarasis gaminys man patiko kiek labiau už Biotin Energy kremą, nes yra kur kas veiksmingesnis. Ne veltui jį gamintojai rekomenduoja naudoti tik 1-2 kartus per savaitę - tiek visiškai pakanka, kad Jūsų odelės visuomet atrodytų tvarkingai.

Tūris - 15 ml

Kaina - 15,50 Eur




Apžvalgoje minėtas priemones įsigyti galite Kristianos bei Kosmados parduotuvėse. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą