antradienis, balandžio 07, 2015

VIVI vaškas & aliejus plaukams ir VIVI eterinių aliejų mišinys „Nugalėtoja“ (moterims)





  Po malonios ir sėkmingos pažinties su VIVI kosmetika (išbandžiau kūno kremą GRAPEFRUIT, kurio apžvalgą galite rasti spustelėję ČIA), norėjosi susipažinti su kuo platesniu šios linijos asortimentu. Taip į mano akiratį papuolė vaškas & aliejus plaukams bei eterinių aliejų mišinys „Nugalėtoja“. Šiandien noriu pristatyti Jums abu šiuos gaminius – galbūt atrasite sau tinkamą produktą?



VIVI Vaškas & aliejus plaukams




  Tenka pripažinti, kad stiprūs, gražūs ir tankūs plaukai yra kiekvienos merginos svajonė, todėl tam, kad pasiektume trokštamą rezultatą ir galėtume puikuotis akį traukiančia šukuosena, juos reikia tinkamai prižiūrėti – maitinti, drėkinti bei lepinti atitinkamomis priemonėmis. Sausi ir išsišakoję galiukai tikrai nepuošia nė vienos merginos, todėl raginu atkreipti dėmesį į ankstyvą 2015-ųjų žiemą profesionaliam naudojimui sukurtą VIVI vašką & aliejų plaukams, pagamintą iš natūralių, saugių ir labai vertingų medžiagų.



Ką apie šį produktą sako gamintojai?



 
  Kokosų, sviestmedžio, kakavos sviestai, ricinos, saulėgrąžų ir alyvuogių aliejai drėkina, maitina plaukus, suteikia jiems blizgesį ir sveiką išvaizdą. Natūralus bičių vaškas plaukų galiukams suteikia glotnumo. Ekologiškų sojų glikolipidai ir steroliai kondicionuoja, saugo nuo išsišakojimo. Greipfrutų eterinis aliejus žinomas kaip plaukų augimą skatinanti, blizgesį suteikianti medžiaga.

 Aliejų ir vaško kompozicija padengia plaukus plėvele, saugančia nuo žalingo aplinkos poveikio, paryškina garbanas, suteikia lengvą tiesinimo efektą.



VIVI vaško & aliejaus plaukams privalumai:  




1. Stiprina plaukų galiukus ir neleidžia jiems šakotis.

2. Šis vaškas – tikra atgaiva plaukams. Juo patepus šie tampa paklusnesni, minkštesni ir gražiai žvilga.

3. Vaško likutį galima įtrinti kaip rankas lepinančią priemonę.

4. Maloniai kvepia (kvapas primena citrusinius vaisius). 

5. Saugo plaukus nuo kenksmingo plaukų formavimo prietaisų (plaukų džiovintuvo, garbanojimo žnyplių, tiesintuvo) poveikio. 
 
6. Gana taupiai naudojasi.

7. Neapsunkina plaukų.



VIVI vaško & aliejaus plaukams trūkumai:



1. Vaškas lėtokai tirpsta rankose, lieka mažų gumulėlių, todėl kiek sunkoka juo tepti plaukus.

2. Nėra visiškai patogu išimti jį iš indelio.
 


VERDIKTAS:




 Su plaukų vašku susidurti teko pirmą kartą ir labai džiaugiuosi, kad jis pateisino mano lūkesčius. Rekomenduoju šį gaminį visoms, kurių plaukų galiukai sausi ir linkę skilinėti. Nėmaž neabejoju, kad šis vaškas ilgainiui padės Jūsų nualintiems plaukams!

 Naudojimas: nedidelį kiekį vaško įtrinti į delnus ir švelniai perbraukti per sausus plaukus. Netrinti į šaknis. Galima naudoti ir kaip plaukų kaukę: ištepti plaukų galus vašku, palaikyti 30-40 min., o tuomet išplauti šampūnu. 
 
Kiekis - 30 g

Kaina - 9.10 €


 VIVI vašką & aliejų plaukams įsigyti galite čia - www.vivi.lt



VIVI eterinių aliejų mišinys „Nugalėtoja“ (moterims)



 Trečioji mano išbandyta VIVI kosmetikos linijos priemonė – eterinis aliejų mišinys „Nugalėtoja“. Tiesą sakant, maloniai nustebau VIVI elektroninėje parduotuvėje išvydusi tokį gausų (net dešimties eterinių aliejų!) asortimentą – rinktis tikrai yra iš ko. Nuo seno žinoma, kad eteriniai aliejai teigiamai veikia ne tik žmogaus kūną ir jo savijautą, bet ir energetiką, todėl aliejuką išbandžiau su dideliu smalsumu.


Ką apie šį produktą sako gamintojai?




Dar viduramžiais seniausiuose Europos vienuolynuose vienuoliai atsigręžė į teigiamą augalų pasaulio poveikį žmogui ir ėmė distiliuoti aromatinius augalus, o eterinius jų aliejus naudojo emocijoms subalansuoti, pataisyti nuotaiką, suaktyvinti proto veiklą bei sustiprinti atmintį. Pilnų namų bendruomenėje kilo mintis atgaivinti šią senovės vienuolių patirtį ir paskatinti šių dienų modernų žmogų naudoti eterinius aliejus, pasižyminčiu išskirtinėmis savybėmis bei poveikiu. 2014-ųjų pabaigoje taip gimė ši eterinių aliejų mišinių linija, nuo šiol suteikianti galimybę visiškai natūraliai bei pasitelkiant nepakartojamą kvapų mozaiką mėgautis gamtos gėrybių teikiamomis naudomis.

 Šis mišinys - tai natūralių, šviežių ir specialiuoju užsakymu Indijoje pagamintų kokybiškų eterinių aliejų kompozicija, kurios sudėtiniai eteriniai aliejai skirti pritraukti vyrų palankumą, kitų moterų pagarbą bei išlaisvinti vidinį moteriškumą. 

 

VIVI eterinių aliejų mišinio „Nugalėtoja“ privalumai:




1. Turi raminantį poveikį, gelbsti esant nerviniams tikams, galvos skausmui, padeda įveikti neigiamas emocijas, gali atnaujinti prislopusį moteriškumą, skatina pasitikėjimą savo jėgomis ir optimizmą, žadina kūrybines jėgas, išlaisvina intuiciją, palengvina PMS eigą.

2. Tinka visiems odos tipams.

3. Greitai susigeria.

4. Ilgai išsilaiko.

5. Šiame aliejuje gausu antioksidantų, naudingų mikroelementų bei vitaminų.



VIVI eterinių aliejų mišinio „Nugalėtoja“ trūkumai:




Man ne itin patiko kvapas, tačiau tai, be abejonės, yra skonio reikalas.



VERDIKTAS:



 Pati sau nepirkčiau, tačiau su dideliu malonumu dovanočiau draugams ir šeimos nariams. Tai tikrai puiki dovana brangiam žmogui, juo labiau, kad, kaip jau minėjau, pasirinkti tikrai yra iš ko - sau tinkantį ir patinkantį eterinį aliejų ras kiekvienas.

 Naudojimas: tepti keliskart dienoje nurodytose tepimo zonose: prie nosies (virš lūpų), už ausų, smilkinius, krūtinę ar delnus bei riešus. Atsargiai naudoti nėščiosioms.

 Kiekis - 5 g

 Kaina - 13.00 €

 Įsigyti galite čia - www.vivi.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą