antradienis, balandžio 21, 2015

BIODERMA „Sensibio H2O Anti-redness“ micelinis vanduo





 Micelinis vanduo – tai makiažo valymui skirtas skystis, kuris yra praturtintas riebalų rūgštimis ir naudingomis medžiagomis. Micella išvertus iš lotynų kalbos reiškia „kruopelė, dalelė“. Mažytės dalelės, esančios miceliniame vandenyje, sugeria odos riebalų perteklių ir makiažo priemonių likučius. Šiame produkte nėra kvapiklių, aromatizatorių ir spirito, todėl micelinis vanduo nesukelia alergijos ir optimaliai išsaugo bei suriša drėgmę epidermyje.

 Mano pažintis su miceliniu vandeniu apsiriboja šiuo BIODERMA
„Sensibio H2O Anti-redness“ produktu. Ieškodama tinkamiausios veido odos valymui skirtos priemonės, nuolatos sirgau alergijomis ir vaikščiojau išbertu veidu. Ir štai tada atradau šį micelinį vandenį, kuris itin tiko mano odai. Šiandien jau neįsivaizduoju be jo nė dienos.


 BIODERMA Sensibio micelinis vanduo yra skirtas jautrios, į alergijas ir sausėjimą linkusios odos priežiūrai. Jo sudėtyje nėra kvapiklių ir alkoholio, todėl produktas ramina odą ir mažina paraudimus. Atkreipkite dėmesį, kad tik  BIODERMA  „Sensibio H2O Anti-redness“  micelinis vanduo kovoja su paraudimais ir mažina išsiplėtusius veido kapiliarius, o BIODERMA  „Sensibio H2O“  šios funkcijos neatlieka. 




BIODERMA  „Sensibio H2O Anti-redness“  micelinio vandens privalumai:




1. Neriebi konsistencija.

2. Lengva naudoti – tereikia užlašinti kelis micelinio vandens lašus ant vatos tamponėlio ir nuvalyti odą.

3. Yra bekvapis.

4. Nusivalius veido odą su BIODERMA  „Sensibio H2OAnti-redness“  nebereikia naudoti jokių kitų veido valymo priemonių, pakanka tik sudrėkinti veido odą kremu.




BIODERMA  „Sensibio H2O Anti-redness“  micelinio vandens trūkumai:




 Vienintelis trūkumas yra jo kaina – 250 ml talpos atsieina 13,38 eurų.




VERDIKTAS:



 Nors šio micelinio vandens kaina yra aukštoka, jį tikrai verta įsigyti toms, kurios skundžiasi odos niežėjimu, sausumu ir kurių oda yra linkusi į alergines reakcijas.

 BIODERMA dermatologines priemones galite įsigyti didžiosiose Euro, Benu, Gintarinėje ir Norfos vaistinėse.



Justina

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą