penktadienis, balandžio 17, 2015

URIAGE rankų kremas





 Pavasarį, kai į mūsų gimtinę atkeliauja permainingi orai, rankų oda ima reikalauti ypatingos priežiūros - priemonių, gelbstinčių nuo sausėjimo, skeldėjimo, šerpetojimo, šiurkštumo, įtrūkimų ir nemalonaus raudonio. Tad kol nualinta rankų oda netapo dar rimtesnė problema, raginame imtis iniciatyvos ir į kasdienę grožio puoselėjimo programą įtraukti URIAGE rankų kremą.




URIAGE rankų kremo privalumai:





1. Drėkina, minkština, maitina ir atgaivina rankų odą.

2. Lengvos tekstūros, greitai įsigeria ir nepalieka lipnios plėvelės.

3. Sudėtyje yra glicerino (minkština), sviestmedžio sviesto (maitina) ir Uriage terminio vandens (drėkina, ramina), nesukelia alergijos.

5. Atsparus vandeniui.

6. Tinka suaugusiems ir vaikams.

7. Be parabenų ir aštrių kvapiklių.

8. Nedidelė pakuotė (50ml), todėl patogu nešiotis rankinėje.






URIAGE rankų kremo trūkumai:





 Siekiant didesnės ir ilgalaikės rankų odos apsaugos, siūlytume rinktis Uriage Bariederm kremą, kuriame yra aktyvūs polimerai, sukuriantys apsauginį odos barjerą ir skatinantys epidermio atsistatymą gilesniuose odos sluoksniuose.  



VERDIKTAS:




 URIAGE rankų kremas sumušė šio tinklaraščio rekordą – dar jokiai kitai mūsų išbandytai priemonei neskyrėme  tiek  daug privalumų! Džiaugiuosi, kad atradau šį produktą ir rekomenduoju jį išbandyti visiems, kas skundžiasi sausa, greitai pažeidžiama rankų oda, kam dažnai tenka plauti rankas ir jas nuolat drėkinti. Tikiu, kad šis kremas taps jūsų kasdiene odos priežiūros priemone.

Kiekis – 50 ml

Kaina – 4,86 Eur

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą