pirmadienis, balandžio 13, 2015

VIVI intensyviai drėkinantis kremas





 „Vanduo, vanduo, vanduo... Tai taip paprasta ir taip stebuklinga. Galime turėti aukso ir deimantų, didžiuotis moderniausiais ir brangiausiais daiktais, bet visa tai nebus verta tyro vandens gurkšnio, nes jis svarbiausias mūsų gyvybei... ir grožiui. Todėl mums labai svarbu kurti veido priežiūros priemones, kurios ne tik nesausintų, bet ir padėtų išlaikyti drėgmę odoje. Mes ilgai ieškojome tokių medžiagų ir jas radome garsiausiose Europos laboratorijose, todėl galime užtikrinti, jog mūsų drėkinantieji kremai itin efektyvūs ir nuostabūs savo sudėtimi“ – štai taip apie drėkinimo svarbą kalba VIVI, lietuviška ir natūrali kompanija, kurios produkcijos efektyvumu įsitikinau ir aš. Šį kartą į mano akiratį pateko VIVI intensyvus drėkinantis kremas, skirtas sausos ir normalios odai priežiūrai.



Ką apie šį produktą sako gamintojai?




 Tai visiškai kitoks, nei kiti, ankstesni VIVI drėkinamieji kremai. Šis produktas lengvesnės tekstūros ir intensyvesnio poveikio. Artėjant 2014-ųjų vasarai sukūrėme jį tiems, kurie skundėsi pačia sausiausia oda: tempimo, pleiskanojimo, niežulio pojūčiais. Kreme ne tik įprasti intensyvūs drėkikliai, vertingi aliejai, tačiau ir pažangios, laboratorijoje kurtos medžiagos, stiprinančios odos barjerą ir taip neleidžiančios jai prarasti drėgmės.



VIVI intensyviai drėkinančio kremo privalumai:




1. Šis produktas pateisina savo pavadinimą – kremas tikrai LABAI intensyviai drėkina odą. Ji, patepta šiuo kremu, nustoja pleiskanoti ir visą dieną išlaiko drėgmę.

2. Nesukelia jokių nemalonių pojūčių, netempia veido odos.

3. Lengva, maloni tekstūra.

4. Greitai susigeria ir nepalieka riebumo pojūčio.

5. Neerzinantis kvapas.



VIVI intensyviai drėkinančio kremo trūkumai:



Labai skysta konsistencija, todėl juo kiek sunku naudotis - bėga per kraštus.




VERDIKTAS:



 Šio produkto pliusai išties atsveria minusus – VIVI intensyviai drėkinantis kremas taps nepamainomu pagalbininku sausos, šerpetojančios veido odos savininkėms. Lengva, neriebi kremuko tekstūra yra pats tas artėjančiam vasaros sezonui, kai mūsų oda susidurs su daugybe išorės veiksnių (ją veiks intensyvi saulė, karštis, vėjas, dulkės ir druskingas vanduo), todėl rekomenduoju nieko nelaukti ir jau dabar pradėti ieškoti labiausiai Jūsų veido odai tinkančios drėkinamosios priemonės.

Naudojimas: tepti ant sausos švarios veido odos ryte ar vakare. Šaltuoju sezonu vakare, šiltuoju sezonu ryte.

Kiekis - 50 g

Kaina - 18.20 €

Įsigyti galite  www.vivi.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą