sekmadienis, rugsėjo 20, 2015

L’Oréal Paris Infallible Mega Gloss lūpų blizgis su hialurono rūgštimi





 Orui rudenėjant, nusprendžiau palepinti save ir įsigyti naująjį L’Oréal Paris Infaillible Mega Gloss lūpų blizgį – juk niekas taip nepakelia nuotaikos kaip išsvajotas kosmetikos gaminys. Jis man paliko labai stiprų įspūdį, todėl šiandien dalijuosi savo atsiliepimais – galbūt susigundysite išbandyti šią naujovę ir Jūs.



Ką apie šį blizgį sako gamintojai?
  


L’Oréal Paris pristato naujieną - lūpų blizgį „Infaillible Mega Gloss".

Naujoji „Infallible” lūpų blizgių kolekcija siūlo 12 pribloškiančių spalvų. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis užtikrina lūpų drėkinimą ir komforto jausmą. Spindintys spalvos pigmentai suteikia intensyvią ryškią spalvą ir aukščiausio lygio spindesį.

Tavo lūpos bus sudrėkintos daugiau nei penkias valandas, o tu mėgausiesi tobulu komfortu ir švelnia, nelipnia tekstūra visą dieną.

Formuojantis lūpų kontūrą aplikatorius kartu su lūpų blizgio formule, sukurti tobulam apvedimui, prisitaikančiam prie lūpų formos ir išlinkimų.

Tiesiog išsirink labiausiai tinkantį atspalvį, kerėk ir kiekvieną dieną vis labiau priartėk prie savo svajonių.




L’Oréal Paris Infallible Mega Gloss lūpų blizgio privalumai:




1. Stulbinanti atspalvių įvairovė: dvylikos spalvų paletės dėka lūpas galima priderinti prie bet kokios aprangos – atspalviai varijuoja nuo švelniai pastelinių iki burgundo ir net ryškiai violetinės.

2. Patogus aplikatorius leidžia greitai ir tolygiai paryškinti lūpas.

3. Idealios – nei lipnios, nei per skystos – konsistencijos.

4. Geras kainos ir kokybės santykis.

5. Ilgai išlieka ant lūpų.



VERDIKTAS:




 Mano nuomone, pirkti išties verta! Turimas Infallible Mega Gloss atspalvis pateisino visus lūkesčius ir jau nekantrauju papildyti savo kosmetinę kitais šios L’Oréal Paris kolekcijos gaminiais (ypatingai vilioja Nr. 102 Scream and Shoot bei Nr. 103 Protest Queen spalvytės). Kitąkart keliaudamos apsipirkti, atkreipkite dėmesį į šį blizgį ir Jūs!

Talpa – 8 ml

Kaina – 6,99 EUR

Įsigyti galite visose kosmetikos parduotuvėse.

1 komentaras: