penktadienis, rugsėjo 04, 2015

Lip Smacker Aviečių aromato Chupa Chups lūpų blizgis





 Ieškote originalios dovanos ar norite pasilepinti pačios? Jei pritariamai kinktelėjote galva, rekomenduojame Jums išbandyti naujuosius Lip Smacker lūpų balzamus, ne per seniausiai atkeliavusius į EUROKOS parduotuves. Vienas iš jų – aviečių aromato Chupa Chups lūpų blizgis – šiandien karaliauja mūsų apžvalgoje.




Aviečių aromato Chupa Chups lūpų blizgio privalumai:




1. Žaisminga pakuotė – šis lūpų blizgis atrodo kaip tikras ledinukas, todėl unikaliu dizainu neabejotinai pradžiugins gimtadienio kaltininkę ar kaskart, ištraukus jį iš rankinės, privers šyptelėti Jus.

2. Galima rinktis iš trijų – aviečių, obuolių, apelsinų – aromatų.

3. Lanksti šepetėlio galvutė leidžia vienu brūkštelėjimu tolygiai padengti lūpas.

4. Saldaus aviečių aromato.

5. Malonios konsistencijos.

6. Suteikia lūpoms dailaus spindesio ir jų nesausina.





Aviečių aromato Chupa Chups lūpų blizgio trūkumas:




Neilgai išlieka ant lūpų.



VERDIKTAS:




  Manome, jog šis Lip Smacker gaminys yra daugiau nei puiki dovanos idėja, pradžiuginsianti kiekvieną paauglę. Beje, dėmesį į šį produktą rekomenduojame atkreipti saldumo mėgėjoms, nes aviečių aromato Chupa Chups lūpų blizgis pasižymi saldžiu cukraus skoniu. Viską apibendrinusios, didžiausią pliusą naujienai skiriame už žaismingą ledinuko pakuotę, kuri pasaulyje vertinama jau ilgus dešimtmečius, nors ir kitos – drėkinimo, spindesio efekto bei aplikavimo – savybės, pripažinkim, yra ganėtinai neblogos.

Talpa – 15 ml

Kaina – 3,49 €

Įsigyti galite EUROKOS parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą