ketvirtadienis, rugsėjo 10, 2015

L’Oréal Paris Brow Artist Designer antakių pieštukas ir padūmavusių akių makiažo efektą teikiantis pravedimas Superliner Smokissime




 Nesvarbu, ar tikite meile iš pirmo žvilgsnio, ar ne, manau, vis vien sutiksite, jog sutikus žmogų pirmiausia dėmesys krypsta ne kur kitur, o į jo akis. Šiek tiek paryškinti sielos veidrodžiai suteikia merginoms ne tik paslaptingumo, bet ir pasitikėjimo savimi, todėl tokiam įvaizdžiui sukurti norime parekomenduoti Jums dvi priemones – pravedimą Superliner Smokissime ir antakių pieštuką Brow Artist Designer, kuriuos šiandien ir apžvelgsime šioje apžvalgoje.




Brow Artist Designer antakių pieštukas

Brow Artist Designer antakių pieštuko privalumai:




 
1. Paprasta nubrėžti itin plonas, natūralių antakių efektą sukuriančias linijas.

2. Viename Brow Artist Designer antakių pieštuko gale yra šakutės, kurios padeda užbaigti antakių dailinimą.

3. Galima rinktis iš dviejų - 302 (Golden Brown) ir 303 (Deep Brown) spalvų.


Vieneto kaina – 6, 99 €

Įsigyti galite visose kosmetikos parduotuvėse.




Padūmavusių akių makiažo efektą teikiantis pravedimas Superliner Smokissime

Ką apie jį sako gamintojai?




Tobulas padūmavusių akių makiažas akimirksniu.

Kiekvienas visažistas žino: tobulam dūminiam akių įvaizdžiui reikia neatskiriamos porelės - akių pravedimo ir šešėlių. Tuo labiau, dūminio akių makiažo kūrimo procesas reikalauja ilgų valandų prie veidrodžio, bandant idealiai padengti šešėlius ir brėžiant kontūro liniją, todėl daugelis moterų pačios net neišbando šio kerinčio akių įvaizdžio.

Nuo šiol dūminio akių makiažo taisyklės keičiasi. Sukurti karščiausią akių įvaizdį vienu žingsneliu - realybė! Ir tai itin lengvai ir meistriškai gali padaryti kiekviena moteris, norinti seksualiausio žvilgsnio dabar ir čia.

“L’Oréal Paris” pristato „Superliner Smokissime“ - pirmąjį pudrinį dūminio akių įvaizdžio pravedimą, kuriame susijungia geriausias akių pravedimas ir šešėliai į vieną makiažo produktą. Daugiau jokio vargo su dūminiu įvaizdžiu, nubyrėjusių šešėlių ar netikslią kontūro liniją! Unikali miltelinė  „pudros” efekto tekstūra  ir ypač švelnus ir preciziškai tikslus aplikatorius  sukurs padūmavusių  akių makiažą bet kokio intensyvumo. „Smokissime“ itin paprasta naudoti - brėžti, paskirstyti, ryškinti.



„Superliner Smokissime“ privalumai:




1. Galima rinktis iš trijų sodrių - juodos, rudos arba intensyviai pilkos – atspalvių.

2. Išsilaiko visą dieną – netrupa, nebėga.

3. Paprasta naudoti – tereikia pravesti storą pravedimo liniją ant viršutinio akies voko ir išsklaidyti ją iki norimo intensyvumo.

Talpa - 0,9g

Kaina – 7,99 €

Įsigyti galite visose kosmetikos parduotuvėse.




VERDIKTAS:



 Abejomis L’Oréal Paris naujienomis likau labai patenkinta – pravedimas Superliner Smokissime ir antakių pieštukas Brow Artist Designer puikiai dera tarpusavyje ir leidžia sukurti nepakartojamą akių įvaizdį. Rekomenduoju išbandyti!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą