šeštadienis, liepos 25, 2015

Grožio Alchemijos micelinis vanduo, veido šveitiklis „Cinamono žiedas“ ir veido kaukė „Mango tango“





 Veido valymas – viena mėgstamiausių mano procedūrų, padedanti išlaikyti veido odą sveiką, lygią ir spindinčią. Grožio salone, deja, ši paslauga kainuoja ne vieną dešimtį litų, todėl aš, norėdama sutaupyti, visuomet atlieku jį namuose. Šį kartą papasakosiu Jums apie tris veiduką skaistinančias priemones – Grožio Alchemijos micelinį vandenį, veido šveitiklį „Cinamono žiedas“ ir veido kaukę „Mango tango“. Šis trio puikiai dera tarpusavyje ir papildo vienas kitą – naudodama jį pastebėjau akivaizdžius rezultatus.


Micelinis vanduo

Kodėl vertėtų rinktis micelinį vandenį?





 Micelė – mikroskopinė molekulės dalis. Micelinis vanduo – tai vandens ir paviršiaus aktyviųjų mikrodalelių mišinys. Šios dalelės, kontaktuodamos su odos paviršiumi, itin švelniai sugeria nešvarumus.

 Paprastas vanduo miceliniam nė iš tolo neprilygsta. Jis ne tik nenuvalo makiažo nuo odos paviršiaus, bet ir neskaido perteklinių odos riebalų bei nešvarumų. Nuo paprasto vandens naudojimo veido prausimui oda gali tapti dirgli, išsausėjusi, greičiau užsikemšančiomis poromis, pirma laiko pasiduodanti senėjimo procesui. Be to, mūsų namuose vanduo jau seniai nebėra kokybiškas. Cheminiai junginiai, susidėvėjęs, surūdijęs namų vamzdynas ir koncentruoti mineralai, patenkantys į geriamąjį vandenį, nepriverčia veido švytėti. 





Grožio Alchemijos micelinio vandens privalumai:





 

1. Tinka net ir labai jautriai odai.

2. Puikiai nuvalo makiažą ir pašalina jo likučius.

3. Sudrėkina, gaivina, ramina veido odą.

4. Apsaugo odą nuo paraudimo ir kapiliarų išsiplėtimo.

5. Valo poras ir gerina mikrocirkuliaciją.


Naudojimas: sudrėkinti miceliniu vandeniu vatos tamponėlį, švelniai nuvalyti odą. Prieš naudojimą suplakti. Veidą miceliniu vandeniu reikėtų valyti kasdien –  ryte ir vakare. Nuvalytos odos plauti nebereikia. Po procedūros geriausiai naudoti natūralų veido kremą. 

Kiekis – 100 ml

Kaina - 6.5 €

 

 

Veido šveitiklis „Cinamono žiedas“

Ką apie šį gaminį sako gamintojai?





 Nieko nėra maloniau, kaip po dienos palepinti saulės, vėjo ar šalčio nugairintą odą... Šis nepaprastai cinamonu kvepiantis šveitiklis graikinių riešutų smiltelių pagalba švelniai nuvalys viršutinį odos suragėjusių ląstelių sluoksnį, natūralus ekologiškas Ceilono cinamonas suaktyvins veido kraujotaką - veidas kaip mat taps gyvesnis, gražesnis... O jau odos švelnumas! Taip ir nesinori pabusti iš cinamono pievos...  

 

Veido šveitiklio privalumai:


 

1. Švelniai nušveičia odą.

2. Be galo skaniai kvepia.

3. Nušveitus odą neprireikia jokio kremo – „Cinamono žiedas“ ne tik atlieka šveitimo funkciją, bet ir pamaitina bei sudrėkina veido odą.

Naudojimas: užtepti ant švaraus veido nedidelį kiekį šveitiklio, palikti 5 minutėms susigerti ir sumikštinti odą, švelniai sukamaisias judesiais nušveisti veidą, nuplauti šiltu vandeniu. Mėgaukitės švelniausia oda pasaulyje! Riebios odos savininkės šią procedūros teatlieka 1 kartą per savaitę, sausesnės – 2 kartus per mėnesį.
Kiekis – 60 ml

Kaina – 8.5 €



Veido kaukė „Mango tango“

Ką apie šį gaminį sako gamintojai?





 Į šią kaukę sudėta viskas, ką geriausio mums dovanoja Gamta - natūralūs nerafinuoti argano, kviečių gemalų, medetkų, avokadų aliejai... Kaukę ypač gerai naudoti po mūsų veido šveitiklio CINAMONO ŽIEDAS. O jau kvapas… Tikra malonumo akimirka… Baltasis molis - pats švelniausias iš visų kosmetikoje naudojamų molių, todėl tinka net jautriai odai. Ši medžiaga labai švelniai stimuliuoja kraujo apytaką į odos ląsteles, todėl oda natūraliai atjaunėja. Baltasis molis, priešingai nei daugelis kitų molių, nepašalina iš odos riebalų, todėl labai tinka sausą odą turintiems žmonėms. Kofermentas Q10 garsėja priešraukšliniu, antioksidaciniu poveikiu bei apsaugo nuo laisvųjų radikalų. Ši medžiaga yra natūraliai sintetinama mūsų organizme bei randama visose žmogaus ląstelėse ir yra atsakinga už ląstelės apsaugą bei jos prisotinimą deguonimi. Kofermentas Q10 turi stiprų antioksidacinį poveikį. Jis padeda atstatyti natūralų lipidų sluoksnį odoje, mažina atsiradusių raukšlių gilumą, saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, skaistina bei padeda atkurti jos spalvos vientisumą.




Veido kaukės privalumai:




1. Slopina odos uždegimus, šalina odos dėmeles, saugo nuo vėlesnio jų susidarymo, puikiai išvalo odą.

2. Malonaus kvapo ir konsistencijos.

3. Pamaitina, skaistina ir sudrėkina odą – po šios kaukės veidas tiesiog spindi!


Naudojimas: po šveitikio CINAMONO ŽIEDAS užtepti kaukės ant gausiai sudrėkinto veido (vengiant akių zonos) ir palaikyti dar 10-15 minučių, nuolat parėkinant alavijo sultimis, levandų hidrolatu ar tiesiog vandeniu. Nuplauti šiltu vandeniu. 

Kiekis – 60 ml

Kaina – 9 €



VERDIKTAS:




 Labai rekomenduoju išbandyti  šias tris grožį puoselėjančias priemones. Visi Grožio Alchemijos gaminiai yra gaminami iš natūralių, nerafinuotų, pirmo spaudimo aliejų, spaudžiamų iš augalų, riešutų, sėklų, todėl kiekvienas pirkėjas gauna aukščiausios kokybės organišką produktą, švelniai puoselėjantį odą bei turintį stiprų ir ilgalaikį poveikį. Grožio Alchemija – natūraliai gamtoje gimęs grožio ir jaunystės menas, teikiantis geriausia, ką mums gali duoti gamta. 

 Įsigyti apžvalgoje minėtas priemones galite www.grozioalchemija.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą