trečiadienis, liepos 01, 2015

DOVE Caring Protection ir DOVE Purely Pampering dušo želės




 Visos žinome, kad tinkama higiena bei sveika gyvensena lemia puikią išvaizdą, gerą savijautą ir sveikatą, todėl reikia ypatingai kruopščiai išsirinkti savo odai tinkančius produktus. Šį kartą norime parekomenduoti Jums DOVE dušo želes, kurios itin švelniai rūpinasi kūno oda ir paverčia maudymąsi malonumu.




 Ką apie šias dušo želes sako gamintojai?



 
 Kuo išsiskiria „Dove“? Maitinamuoju poveikiu. Tik „Dove“ kūno prausiklio sudėtyje yra unikalaus drėkinamųjų medžiagų derinio „NutriumMoisture™“ su natūraliais lipidais, todėl besiprausiant oda puoselėjama ir maitinama. Naudojamas kasdien prausiklis iš vidaus stiprina odą ir padeda ilgai išsaugoti jos grožį. Giliai maitina. Švariai nusiplauna. Visada suteikia grožio.

  Naujojoje DOVE Caring Protection dušo želėje yra saulėgražų aliejaus, kuris suteikia malonų kvapą ir ilgiau maitina odą.  

  Šilto vanilės aromato kūno prausiklis DOVE Purely Pampering, kurio sudėtyje yra sviestmedžių aliejaus ir drėkinamųjų medžiagų derinio „NutriumMoisture™“, sukuria švelnų kreminių putų debesėlį, atgaivina ir pamaitina odą. 







DOVE dušo želių privalumai:





1. Kreminė konsistencija puoselėja odą ir suteikia jai švelnumo.

2. Patogus pakuočių dizainas – dušo želes lengva dozuoti, jos puikiai telpa į sportinį krepšį ar rankinę.

4. Lengvai putoja.

5. Giliai maitina, drėkina, atkuria ir palaiko drėgmės balansą.

6. Skleidžia subtiliai malonų aromatą, todėl po maudynių  su  DOVE Caring Protection dušo želė oda kvepės švara ir gaivumu, o naudojant DOVE Purely Pampering – svaiginančiu taukmedžio sviesto ir šiltos vanilės deriniu.

7. NutriumMoisture™ formulė stiprina natūralią odos apsaugą bei gerina odos struktūrą.




VERDIKTAS:




 Aš DOVE dušo želėms sakau tvirtą ir stiprų TAIP! Naudojant šiuos gaminius mano vonia virto išskirtine poilsio oaze – maudynės vakare tapo laukiamiausia dienos dalimi. Beje, ar žinojote, kad kontrastinis dušas ryte veiksmingai žadina organizmą, stiprina imunitetą, gražina odą, gerina medžiagų apykaitą ir kraujotaką, o šiltas vakarinis dušas padeda atsipalaiduoti bei greičiau užmigti? Prie visų šių organizmui naudingų savybių DOVE kūno priežiūros priemonės prideda ir dar keletą privalumų – odos puoselėjimą, maitinimą bei drėkinimą. Vargu, ar kas gali būti geriau!

Kiekis – 250 ml

Kaina ~ 3 €

Įsigyti galite populiariausiose Lietuvos parduotuvėse arba parduotuvių internetinėse svetainėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą