trečiadienis, liepos 29, 2015

Aubrey skutimo kremas moterims „Skrudinti migdolai“



 Karštymečiu kyla noras puoštis vasariškomis suknelėmis, avėti lengvomis basutėmis, iš spintos išsitraukti mini sijonėlius ir trumpus šortukus, todėl visos neišvengiamai susiduriame su depiliacijos tema. Nepageidaujamų plaukelių šalinimas – didžiulis vasaros rūpestis jautrios ir dirglios kūno odos savininkėms, todėl norime Jums parekomenduoti skutimo kremą „Skrudinti migdolai“, kurį naudodamos galėsite nesibaiminti nemalonių šios procedūros pasekmių.



Skutimo kremo „Skrudinti migdolai“ privalumai:



 

1. Užtikrina glotnų skutimąsi.

2. Įvairių augalų ekstraktų ir aliejų dėka, šis kremas drėkina ir apsaugo odą. Po procedūros ji išlieka minkšta, glotni, nėra būtinybės ją papildomai tepti losjonu.

3. Šio produkto kvapai yra ne sintetiniai, nes prekės sudėtyje yra tik ekologiški ir natūralūs aliejai bei ekstraktai. Skutimo kremo aromatas - su saldžia migdolų užuomina.

4. Nebandytas su gyvūnais.

5. Tinka veganams.

6. Apsaugo nuo sudirgimų.




VERDIKTAS:




  Šiuo produktu likau be galo patenkinta – dažniausiai depiliuojantis kojas ir bikini zoną neišvengdavau sudirgimų, o štai naudojant Aubrey priemonę nesusidūriau su jokiais nemaloniais pojūčiais. „Skrudintų migdolų“ konsistencija gana tiršta, primenanti gelį, lengvai putojanti, todėl produktą lengva ir patogu naudoti. Labai rekomenduoju išbandyti šį skutimo kremą visoms dailiosios lyties atstovėms, ypač turinčioms dirglią odą, nes „Skrudinti migdolai“ leis pamiršti visus rūpesčius ir pavers skutimąsi malonia grožio procedūra. 


Naudojimas: užtepkite plonu sluoksniu ant drėgnos odos. Nuskuskite, tada nuplaukite.

Kiekis – 118 ml

Kaina – 5,75 €

Įsigyti galite www.livinn.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą