trečiadienis, birželio 10, 2015

Natura Siberica vitaminai plaukams ir kūnui





  Išbandžiusi Natura Siberica detoksikuojantį muilą, susidomėjau kitais šios kosmetikos linijos produktais. Ir štai mano akys užkliuvo už egzotiškai įpakuoto vitaminų plaukams ir kūnui buteliuko. Kadangi apie tokį dar neteko girdėti, susigundžiau išbandyti. Šiuos vitaminus ant plaukų purškiu jau gerą mėnesį, todėl skubu su Jumis dalintis rezultatais.



Ką apie šį produktą sako gamintojai?



 Jūsų plaukams ir odai reikalingas drėkinimas ir maitinimas? Išbandykite natūralius Natura Siberica vitaminus plaukams ir kūnui — unikalią priemonę, pagamintą šiaurinių uogų, augalų ekstraktų ir vitaminų pagrindu. 

 Natura Siberica gyvi vitaminai akimirksniu maitina ir drėkina Jūsų plaukus ir odą, saugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio, suteikia gyvybingumą. Sudėtyje esantys šiaurinės tekšės ir laukinės gervuogės ekstraktai, praturtinti vitaminu C, atstato odos ląstelių struktūrą, suteikia elastingumą. Japoniškos akacijos ekstraktas, gamtinis rutino šaltinis, aktyvizuoja odos ląstelių atsinaujinimo procesą. Daūrinės rožės ekstraktas, praturtintas B, E vitaminais ir keratinu, atstato plaukų struktūrą, stiprina juos, išlaiko paklusnius visos dienos metu. Sibiro mėlynių ekstraktas suteikia plaukams ryškumą ir žvilgesį.





Natura Siberica vitaminų plaukams ir kūnui privalumai:



1. Sandariai užsidarantis buteliukas su purkštuku leidžia lengvai ir patogiai naudoti produktą.

2. Natūrali sudėtis - yra plaukams vertingų ekstraktų, aliejų, antioksidantų bei vitaminų.

3. Priemonė yra lengvos, skystos konsistencijos, neriebi.

4. Tinka naudoti ir plaukams, ir kūnui.

5. Labai greitai įsigeria.



Natura Siberica vitaminų plaukams ir kūnui trūkumai:



1. Gausu aštrių kvapiklių (jautriai ir alergiškai odai geriau nenaudoti).
 
2. Norėtųsi, kad priemonė daugiau drėkintų ir maitintų plaukų galiukus.



VERDIKTAS:
 

 Įsigijau šią priemonę plaukams, todėl galiu pagirti Natura Siberica produktą už tai, kad jis akimirksniu sušvelnina plaukus – papurkšti jie tampa paklusnesni ir lygesni. Ši priemonė padengia plaukus plėvele, todėl apsaugo juos nuo žalingo aplinkos poveikio. Tai plaukų neapsunkinantis ir odos neriebinantis skystis, kuris puikiai tiks vasaros sezonui, kai kiekviename žingsnyje norisi lengvumo. O be to, jis itin pravartus kelionėje – įsimetusios šį produktą į kuprinę, nušausite kelis zuikius vienu šūviu – neužimdamos daug vietos prireikus palepinsite ir plaukučius, ir sausėti linkusias kūno zonas. 


Naudojimas: papurkšti vitaminus ant drėgnų arba sausų plaukų ir ant kūno.


Talpa - 125 ml

Kaina - 8.29 €


2 komentarai:

  1. Esu skaičiusi, kad šie vitaminai plaukams labai jau geri. O kaip matau iš jūsų įrašo, tai tikrai verta išbandyti šį produktą. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. siu neteko bandyti, bet sampuna kazkada bandziau, patiko :)o plaukams dazniausia iprasti vitaminai plaukams is vaistines geriu.

    AtsakytiPanaikinti