šeštadienis, birželio 20, 2015

AVON „Nutra Effects“ odą skaistinanti linija






„Nutra Effects“ – tai nauja AVON odos priežiūros linija, kurios pagrindą sudaro aktyvus sėklų kompleksas – sėklų ekstraktų, antioksidantų ir vitaminų mišinys. Kiekviena linija pritaikyta konkretaus tipo odos poreikiams, o priemonėse slypinti sėklų galia lemia sveiką ir gražią odos išvaizdą. „Nutra Effects“ priemonėse nėra parabenų ir dažiklių, todėl jie puikiai tiks natūralumą besirenkantiems žmonėms. „Nutra Effects“ susideda iš kelių - drėkinamosios, odos pusiausvyrą atkuriančios, skaistinančios, senėjimą lėtinančios bei brandžiai odai skirtos – linijų. Šiandien pristatysiu Jums skaistinančiąją liniją su aktyviu kompleksu, kurio pagrindą sudaro puošniosios strelicijos sėklos, kurios idealiai vienodina odos atspalvį ir atkuria jos sveiką švytėjimą. 




Dieninis skaistinamasis veido kremas SPF 20 





1. Drėkina ir suteikia pastebimo gaivumo papilkėjusiai, netolygaus atspalvio odai, padeda jai atkurti gaivų, sveiką spindesį.

2. Malonaus, švelnaus, neaitraus aromato.

3.Greitai įsigeria.

4. Lengvos, neriebios konsistencijos.

5. Apsaugo nuo žalingų saulės spindulių, todėl idealiai tinka vasarai.


  




Naktinis skaistinamasis veido kremas 





1. Lengvos konsistencijos.

2. Glotnina ir drėkina odą. 

3. Malonaus, švelnaus, neaitraus aromato.

4. Gerina odos atspalvį ir tekstūrą.

5. Tinka visų tipų odai.







Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas SPF 20


 

1. Intensyviai drėkina.

2. Šiek tiek maskuoja odos trūkumus.

3. Grąžina odai natūralų spindesį.

4. Prisitaiko prie bet kokio odos atspalvio.

5. Tinka visų tipų odai.









VERDIKTAS:


 Skaistinančiąją AVON „Nutra Effects“ liniją rekomenduoju naudoti papilkėjusios ir pavargusios odos su netolygiu odos atspalviu ir rudomis dėmėmis savininkėms – po kurio laiko imsite pastebėti, kaip Jūsų veido oda atsikelia iš pelenų – tampa skaistesnė ir glotnesnė, ima spindėti ir natūraliai švytėti. Geriausiam rezultatui pasiekti siūlyčiau naudoti visas tris skaistinamąsias priemones, nes taip Jūsų veido oda bus visapusiškai prižiūrima – dieną drėkinama ir apsaugoma nuo žalingų saulės spindulių, o naktį glotninama bei atkuriama. 

 
Visi apžvalgoje minėti gaminiai kainuoja po 7

Įsigyti galite per AVON konsultantus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą