šeštadienis, birželio 27, 2015

„Bioderma“ micelinis vanduo SEBIUM H2O, drėkinamasis riebios odos kremas SEBIUM HYDRA bei kremas nuo spuogų SEBIUM GLOBAL





 „Bioderma“ – tai dermatologijos laboratorija, įkurta 1985 m. Prancūzijoje, savo veiklą skyrusi BIOlogijos pritaikymui DERMAtologijoje, laikydamasi vieno principo ir vieno tikslo - padėti odai atkurti jos normalią pusiausvyrą. Ši produktų linija, veikianti odos problemų simptomus ir jų priežastis, yra plačiai pripažinta visame pasaulyje – ji jau daugiau nei 25 metus garbingai tituluojama viena saugiausių bei sėkmingiausių dermatologijos laboratorijų Europos rinkoje. Apie „Biodermą“ man teko girdėti tikrai ne kartą ir ne du (jei bent kiek domitės kosmetikos naujienomis, tikriausiai taip pat pastebėjote, jog internetas tiesiog lūžte lūžta nuo šios kompanijos priemonių atsiliepimų), todėl buvo be galo smalsu išbandyti taip išgirtus produktus. Šį kartą apžvalgoje papasakosiu apie žaliąją „Biodermos“ liniją, kurią sudaro SEBIUM H2O micelinis vanduo, drėkinamasis kompensuojamasis riebios odos kremas SEBIUM HYDRA bei intensyvaus poveikio kremas nuo spuogų SEBIUM GLOBAL. Visas šias priemones naudoju jau daugiau nei mėnesį ir esu labai patenkinta pasiektais rezultatais. 


„Bioderma“ micelinis vanduo SEBIUM H2O


  

 Savo kasdienę veido rutiną jau kurį laiką pradedu su „Biodermos“ miceliniu vandeniu SEBIUM H2O, kuris veikia antibakteriškai ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Šis produktas man patinka tuo, kad jis greitai ir efektyviai pašalina odos nešvarumus ir riebalų perteklių – tereikia miceliniu vandeniu sudrėkinti vatos tamponėlį ir juo nuvalyti veidą. Smagiausia tai, kad ši priemonė neužkemša porų, visiškai nedirgina ir nesausina odos, nes jos sudėtyje nėra alkoholio. Naudojant „Biodermos“ micelinį vandenį kyla įspūdis, jog valai veidą su paprasčių paprasčiausiu vandeniu, nes šis nepalieka jokio riebumo pėdsako – tai idealus pasirinkimas ir vasarai, ir žiemai. Be to, pastebėjau, jog šis micelinis vanduo ne tik gerai nuvalo makiažą, atgaivina odą, bet ir ilgainiui ima lyginti veido odą – po kurio laiko sumažėjo spuogelių skaičius. Kaip minusą galėčiau įvardyti tik jo kainą, kuri, deja, nėra visoms įkandama – 100 ml buteliukas kainuoja 7,10 €, o 250 ml atsieina 13,08 €. Tiesa, mažasis butelaitis man išsinaudojo gana greitai – vos per mėnesį (turbūt todėl, jog, kad ir kaip stengčiausi, man niekaip neišeina taupyti grožio priemonių – jei jau tepu kremu rankas, tai tepu gausiai, jei valau veidą – irgi negailiu produkto), tačiau už tokį kokybišką micelinį vandenį mokėti tiek, manau, tikrai verta.



Drėkinamasis kompensuojamasis riebios odos kremas SEBIUM HYDRA 



 
 Visų tipų oda, net riebi, kartais tampa išsausėjusi ir sudirginta, todėl reikia neužmiršti ją drėkinti. Tam padaryti rekomenduoju riebiai odai skirtą kremą Sébium Hydra - specialią priemonę, kompensuojančią šiuos laikinus sutrikimus. Nežinau kaip Jūs, bet aš, turėdama mišrią dehidratuotą odą, nuolatos susiduriu su sunkumais – naudodama riebiai odai skirtus gaminius – kaukes, prausiklius, šveitiklius – neretai nusiviliu gamintojų pažadais, jog jų produktai, esą, nesausina odos. Dėl šios priežasties šis kremas tapo mano šiųmetis atradimas - drėkinantys ir atkuriantys aktyvieji jo ingredientai slopina pleiskanojimo procesą, palengvina tempimo pojūtį, o veiksmingos raminančios sudėtinės dalys malšina paraudimą ir ramina epidermį. Oda, patepta šiuo kremu, akimirksniu atgauna komfortą ir sveiką švytėjimą. Be to, priemonė labai greitai susigeria, maloniai kvepia, puikiai drėkina ir naudojasi išties taupiai – manau, kremo man pakaks dar geriems dviems mėnesiams. Kremuko kaina, tiesa, šiek tiek kandžiojasi, bet jo, kaip jau minėjau, užtenka tikrai ilgam laiko tarpui, o veiksmingumu šis produktas tikriausiai nenusileidžia jokiai kitai riebios odos drėkinimui skirtai priemonei. Tik išskirčiau vienui vieną trūkumą – po kelių valandų oda, patepta šiuo kremu, pradeda blizgėti. Tiesa, nežymiai, bet vis dėlto tai nėra pats maloniausias dalykas.


SEBIUM HYDRA kremo kaina - 12,44 €




Intensyvaus poveikio kremas nuo spuogų SEBIUM GLOBAL




 Štai ir atėjo laikas aptarti paskutinį, bet ne prasčiausią mano išbandytą „Biodermos“ produktą – intensyvaus poveikio kremą nuo spuogų SEBIUM GLOBAL. Jame yra visa galybė naudingų ingredientų: AHA rūgščių, drėkiklių, cinko, atioksidantų, o taip pat jo sudėtyje nerasite nei aštrių kvapiklių, nei konservantų. Tai puiki priemonė gerinti odos būklei – gydyti spuogelius ir inkštirus, nes kremas sumažina perteklinę odos riebalų (sebumo) gamybą, ramina ir mažina uždegimą, atkuria natūralią odos pusiausvyrą, užtikrina ilgalaikį drėkinimą, nekemša porų, yra lengvos, neriebios tekstūros, puikiai išsisklaidančios formulės. Didelį įspūdį man paliko ir pakuotės dizainas – ji plokščia, su įdomiai, bet labai patogiai užsisukančiu dangteliu. Nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti!

SEBIUM GLOBAL kremo kaina - 15,98 €

  


VERDIKTAS:

 



 Pažintimi su „Biodermos“ kosmetika likau labai labai patenkinta! Mišrios/riebios odos savininkėms rekomenduoju neapsiriboti vienu iš žaliosios linijos produktų – geriausiam rezultatui pasiekti siūlau naudoti visus tris. „Biodermos“ dermatologinės laboratorijos atstovė su manimi pasidalijo keliais patarimais, kaip geriausia naudoti šį produktų trio -  higienai ji patarė naudoti jau aprašytą Sébium H2O micelinį valomąjį vandenį, kuris pakeičia muilą, prausiklį, toniką, pienelį ir akių makiažo valiklį. Ant švariai nuvalytos odos reikia tepti kremą Sébium Global. Jis veikia į aknės susidarymo priežastis: reguliuoja riebalų gamybą, atstato sveikai odai artimą riebalų kokybę, neleidžia daugintis bakterijoms ir sustorėti bei užkimšti poras viršutiniam odos sluoksniui. Tuo pačiu jis drėkina ir ramina uždegimą. Jeigu oda sausėja, vertėtų nepamiršti jos drėkinti. Rytais galite naudoti kompensuojamąjį drėkinamąjį kremą riebiai, mišriai odai – Sébium Hydra, o vakarais - Sébium Global. Vienas stipriai kovos su akne, o  kitas – su drėgmės netekimu ir tuo pačiu palaikys pirmojo veikimą. Tikiuosi, jog išbandžiusios šiuos „Biodermos“ produktus neilgai trukus kartu su manimi galėsite džiaugtis plika akimi matomais rezultatais!

„Bioderma“ dermatologinę kosmetiką įsigyti galima tik vaistinėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą