penktadienis, gegužės 13, 2016

Mont Bleu stiklinės nagų dildės su swarovski kristalais



 Sakoma, kad apie vyrą galima spręsti iš jo batų, o apie moterį - iš jos rankų bei nagų. Tad šį kartą norime apžvelgti įžymiąsias Mont Bleu nagų dildes, garsėjančias ne tik grožiu, bet ir čekiška kokybe.

 Stiklinės dildės ypatingos tuo, kad jos nekenkia nagams - nebraižo, nežeidžia paviršiaus, todėl apsaugo nuo sluoksniavimosi. Šios dildės yra gerokai minkštesnės už metalines - itin švelniai, tačiau efektyviai poliruoja nago paviršių ir kaipmat suteikia jam idealią formą.

 Be to, Mont Bleu dildės yra ilgaamžės - pagamintos iš čekiško grūdinto stiklo, jos tarnauja tikrai ne vienerius metus. Dildes lengva prižiūrėti - tereikia pakišti po šilto tekančio vandens srove ir jos atrodo tarsi ką tik pirktos.

 Mont Bleu verta rinktis ne tik dėl garantuotos kokybės, bet ir dėl išskirtinumo - jų asortimente yra virš keturių šimtų dildžių. Dažniausiai sutinkamas puošybos elementas - swarovski kristalai. Kaip matote nuotraukose, mano pasirinkimas - ombre stiliaus dildės su violetinės-rausvos spalvos kristalais, kurių grožis nuotraukose, tiesą sakant, menkai teatsispindi. Abi dildės atkeliavo specializuotuose dėkluose, kurie, kaip matote, deja, gan greitai apsivelia, tačiau galiu džiaugtis, jog tai vienintelis mano pastebėtas trūkumas.

 Taip pat gavau manikiūro rinkinį, kurio dėkliukas pagamintas iš odos. Šių rinkinių yra įvairių spalvų, formų ir turinio - priklausomai nuo rūšies, jį gali sudaryti žirklutės, pincetai ir, žinoma, stiklinės dildės. Galiu pasakyti, jog tokį rinkinuką patogu nešiotis visur, ką jau bekalbėti apie naudą ilgų kelionių metu.

 Reziumė, vienareikšmiškai rekomenduoju išbandyti. Mont Bleu - tai ne tik kokybė ir grožis, bet ir praktiška, originali, išskirtinė dovana, pradžiuginsianti bet kurią merginą.

 Įsigyti šias dildes galite https://www.design-glassware.com/

 Daugiau naudingos informacijos rasite http://www.czech-glass-nail-files.com/

 P.S. jei nuspręsite įsigyti, suveskite kodą BLOG ir Jums automatiškai bus pritaikyta net 20% nuolaida visam pirkinių krepšeliui!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą