penktadienis, gegužės 27, 2016

Jogurto kapsulės su skaidulomis


 Jogurto kapsules su skaidulomis rekomenduojama vartoti, kai vargina lėtinis vidurių užkietėjimas (pavyzdžiui, atsiradęs nėštumo metu) ar hemarojus, taip pat kai norima palaikyti normalų cholesterolio kiekį kraujyje. Jei pakeitėte mitybos įpročius, laikotės dietos, šios kapsulės gali padėti išryškinti norimas kūno linijas, nes pasižymi apetitą mažinančiomis savybėmis. Kadangi tai ypač aktualu ruošiantis vasaros sezonui, nutarėme aptarti skaidulų poveikį.

 Maistinės skaidulos, arba ląsteliena, yra augalinės kilmės medžiagos, padedančios maistui judėti virškinamuoju traktu ir gerinančios žarnyno veiklą. Skaidulose taip pat gausu organizmui reikalingų medžiagų: vitaminų, mineralų, antioksidantų. Daugiausiai skaidulų galima gauti valgydami tam tikrus maisto produktus. Vienas iš jų – pilnagrūdžiai gaminiai. Rudieji ryžiai, juoda duona ar kiti pilno grūdo produktai yra puikus skaidulų šaltinis. Ląstelienos taip pat gaunama valgant ankštines daržoves (pupeles, lęšius, žaliuosius žirnelius), riešutus (migdolus), vaisius ir uogas (datules, slyvas, kriaušes), įvairias sėklas (moliūgų, sezamų, saulėgrąžų, ispaninių šalavijų).

 Valgyti skaidulų gausų maistą ypač pravartu metant ar reguliuojant kūno svorį. Skaidulos skrandyje išbrinksta, jį užpildo ir suteikia sotumo jausmą, be to, yra nekoloringos. Taigi trumpai drūtai - skaidulos užtikrina ne tik gerą savijautą, bet ir prisideda prie figūros dailinimo.

 Jei neturite laiko ar noro keisti savo mitybos, galimas ir netgi labai rekomenduotinas variantas yra jogurto kapulių su skaidulomis vartojimas. Jas siūloma suaugusiesiems ir vaikams nuo 3 metų amžiaus gerti po 2 kapsules per dieną, geriausiai pusvalandį prieš valgį užgeriant didesniu kiekiu vandens. Jei sunku praryti kapsulę, galima ją atidaryti ir suberti miltelius į maistą arba gėrimą. Paprasta ir efektyvu!

Kaina apie 3.98 €

Jogurto kapsules su skaidulomis įsigyti galima visose vaistinėse. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą