sekmadienis, gegužės 29, 2016

DOVE „Derma Spa" savaiminio įdegio losjonas „Summer Revived“


 Merginos, ar jaučiate, kad jau tuoj tuoj prasidės vasara? Kol laukiame birželio 1-osios, kviečiu paskaityti apie DOVE naujieną - „Derma Spa" savaiminio įdegio losjoną „Summer Revived", kurį išbandžiusi jau be baimės demonstruoju kojas!

„Summer Revived“ losjono privalumai:


1. Asortimente yra dviejų - šviesaus/vidutinio bei vidutinio/tamsaus - atspalvių losjonai, tad laužyti galvos, kurį pasirinkti, ilgai neteks.

2. Labai malonaus, DOVE priemonėms būdingo kvapo.

3. Lengvos, kreminės konsistencijos, todėl losjonu itin paprasta tolygiai padengti kūną, o tai lemia tolygaus įdegio rezultatą.

4. Šis savaiminis įdegio losjonas ne tik suteikia atspalvį, bet ir puoselėja odą - ją maitina, drėkina, lygina ir švelnina.

5. Greitai įsigeria.

6. Sluoksniuojant galima reguliuoti spalvos intensyvumą.


VERDIKTAS:

 Kartojau, kartoju ir nepaliausiu kartojusi, jog savaiminio įdegio priemonės yra saugiausias ir efektyviausias būdas saulės nubučiuotos odos efektui išgauti. Ne išimtis ir „Summer Revived“ - pirmasis SPA tipo kūno losjonas - kurį naudoti be galo paprasta. Rekomenduoju užmiršti soliariumus ir viliojančiu įdegiu pasipuošti jau dabar, nes DOVE dėka švytinti bei sveika oda pasiekiama ranka.

 Kiekis - 200 ml

 Įsigyti galite didžiusiuose prekybos centruose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą