sekmadienis, sausio 24, 2016

GOSH „9 shades“ 004 To be Cool in Copenhagen šešėlių paletė


  Ar esate girdėjusios apie žymiąsias GOSH „9 shades“ šešėlių paletes? Kol kas asortimente galėjome rasti tris jų atspalvius - žaismingus Los Andželo, šviesius pastelinius Niujorko ir itin ryškius Las Vegaso - o pavasarį prekyboje turėtų atsirasti ir ketvirtoji, 004 To be Cool in Copenhagen, matinių atspalvių paletė. Kadangi gavau neįkainojamą galimybę ją išbandyti ankstėliau, nieko nelaukusi dalijuosi įspūdžiais su Jumis!


GOSH „9 shades“004 To be Cool in Copenhagen šešėlių paletės privalumai:





1. Tvirta, stilinga, sandariai užsidaranti pakuotė turi didoką veidrodėlį.

2. Devynios tobulai tarpusavyje derančios, klasikinės spalvos leidžia susikurti tiek lengvą dieninį, tiek ryškų vakarinį makiažą.

3. Visi šešėlių atspalviai yra matiniai, intensyviai pigmentuoti.

4. Kreminės tekstūros, todėl tolygiai dengiasi.





VERDIKTAS:


 GOSH „9 shades“ 004 To be Cool in Copenhagen paletė, ko gero, yra universaliausias mano bandytas gaminys. Tiek šilti, tiek šalti jos tonai tobulai dera tarpusavyje, todėl nereikia sukti galvos apie jų suderinamumą. Didelis paletės privalumas - yra ir visai šviesių, nude spalvyčių, ir visai tamsių - tamsiai pilkos, juodos - atspalvių, tad viską, ko reikia išraiškingam ar neutraliam makiažui pasidaryti, galima rasti vienoje vietoje. Apie naująjį GOSH gaminį - tik geriausi žodžiai, todėl, be abejonės, rekomenduoju įsigyti šią visais atžvilgiais kokybišką GOSH paletę - išbandžiusios netruksite įsitikinti, kad jos kaina atsiperka su kaupu!

Svoris - 12 g

Kaina - 17 Eur

Įsigyti galima Eurokos parduotuvėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą