sekmadienis, sausio 03, 2016

Dessata Original plaukų šepetys





  Tikriausiai visos bent ausies krašteliu esate girdėjusios apie grožio industrijos perversmo, plaukų priežiūros revoliucijos kaltininku laikomą „Dessata“ šepetį. Kalboms apie šį gaminį netylant, neatsispyrėme pagundai jį išbandyti, nes ilgų, nepaklusnių plaukų šukavimas mums visados buvo problema. Įdomu, kokie pirmieji įspūdžiai? Dalijamės rezultatais bei pastebėjimais!


Dessata Fuchsia Silver plaukų šepečio privalumai:



1. Gražus ir patogus dizainas. „Dessata“ šepečiu lengva naudotis, nes jis idealiai telpa delne ir neiškrenta iš rankų.
 
2. Tinka visų tipų plaukams - puikiai iššukuoja tiek gležnus, tiesius, tiek didelės apimties, garbanotus, stipriai besiveliančius plaukus. Ir visiškai be skausmo!

3. Pagamintas iš lanksčios, elastingos, patvarios medžiagos, padengtas antistatiku ir specialiu geliu. Jo šereliai lankstūs, todėl nepeša ir netempia plaukų.

4. Lengva priežiūra - „Dessata“ šepetį užtenka pakišti po vandens srove ir jis vėl kaip naujas!


VERDIKTAS:



 „Dessata“  šepečiams, kaip ir daugelis, sakome didelį TAIP - įsitikinome, jog šie ryškūs, spalvingi, optimalaus dydžio plaukus tausojantys šepečiai turėtų atsirasti kiekvienos savo plaukais besirūpinančios merginos rankinėje. Plaukai, naudojant šį šepetį, tampa labiau blizgantys, mažiau elektrinasi, be to, pastebėjome, jog unikalių „Dessata“  šerelių dėka šepetys maloniai masažuoja galvos odą. Tad jei dar nebandėte, raginame kuo greičiau tai padaryti - vienąkart pabandžiusios nebenorėsite su juo skirtis! Beje, nors „Dessata“  šepečio kaina ir didoka, į jį investuoti neabejotinai verta, nes gaminys yra itin patvarus, kokybiškas, lengvai prižiūrimas, todėl tarnaus Jums dar daugelį metų.

Kaina - € 14,99

Įsigyti galite DOUGLAS parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą