pirmadienis, gegužės 02, 2016

LIVE CLEAN sausas kūno aliejus „Sheer Light“


 Ar esate girdėjusios apie LIVE CLEAN produktų liniją? Ji išskirtina tuo, kad jos gaminiai yra pagaminti tik iš natūralių ingredientų. Nors mano žvilgsnis ties LIVE CLEAN priemonėmis užsilaikydavo ganėtinai ilgai, sausas kūno aliejus „Sheer Light“ tapo pirmąja pažintimi su šios linijos produktais. Skubu dalytis atsiliepimais!

LIVE CLEAN sausas kūno aliejus „Sheer Light“


1. Pagamintas iš 99% natūralių augalinės kilmės medžiagų. Sudėtyje yra dygminų, argano, avokadų, sezamų, simondsijų, kokosų aliejaus, vitaminų E ir C, kurie puoselėja odą.

2. Akiai patrauklus ir naudoti patogus įpakavimas - buteliukas plastikinis, su pompa.

3. Netestuotas su gyvūnais.

4. Reguliariai naudojant aliejų, atkuriamas sveikas odos spindesys, netgi pagerinama randų, strijų išvaizda, sumažėja paraudimai.

5. Ramina, drėkina, atgaivina sausą odą, gerina jos elastingumą.

6. Aliejinės konsistencijos.

7. Be galo malonaus aromato.

8. Nepadauginus nepalieka lipnumo pojūčio.


VERDIKTAS:


  Įspūdį paliko nuo pirmojo naudojimo. Pastaruoju metu mano kūno oda, matyt, veikiama temperatūros pokyčių, taip išsausėjo, kad net ėmė pleiskanoti, tad  „Sheer Light“ tapo tikru išsigelbėjimu.  Po maudynių, kol oda dar drėgna, šiuo aliejumi ištepu visą kūną ir švelniai masažuoju - rezultatas - elastinga, drėgmės balansą atgavusi oda. Jei oda ypač jautri, niežti, rekomenduoju įlašinti „Sheer Light“ į vandens pripildytą vonią - po procedūros vargu ar bejusite nemalonius pojūčius.

Talpa - 180 ml

Kaina - 9,99 €

Prekės ieškokite didžiosiose EUROKOS parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą