trečiadienis, balandžio 06, 2016

Sleek Makeup Ink Pot gelinis akių kontūro apvadas



 Kiekviena mergina, besidominti makiažo subtilybėmis, žino, jog norint išmokti nubrėžti tobulą akių kontūro liniją reikia ne tik daug įgūdžių, žinių, kantrybės, bet ir gerų kosmetikos priemonių. Praktikuodamasi išmėginau tuziną įvairiausių akių pieštukų ir plunksnelių, tačiau dažantis vis kas nors pakišdavo koją - niekaip nepavykdavo išgauti to tobulo efekto. Ir štai vieną dieną internete skaitinėjant profesionalų patarimus žvilgsnis užkliuvo už rekomendacijos išmėginti gelinį akių kontūro apvadą. Mano pasirinkimas - Sleek Makeup Ink Pot, kuris šiandien karaliauja apžvalgoje.


Sleek Makeup Ink Pot gelinis akių kontūro apvadas:


1. Įpakuotas nedideliame stikliniame indelyje su sandariai užsukamu juodu dangteliu.

2. Prie gaminio pridėtas dviejų galų aplikatorius - kirstas teptukas skirtas pravesti linijai, o su apvaliu, jei yra poreikis, galima ją ištušuoti.

3. Stipriai pigmentuotas - nubrėžto akių kontūro spalva intensyvi juoda ir tokia išlieka visą dieną.

4. Gelinės tekstūros, greitai džiūsta, o išdžiūvęs tampa matiniu.

5. Netrupa, nebyra, dengiasi sklandžiai.

6. Itin atsparus, todėl kiek sunkiai nuvalomas. Jei nuspręsite įsigyti, neužmirškite pasirūpinti geru akių makiažo valikliu.



VERDIKTAS: 

 Taip, taip ir dar kartą taip - su šiuo kontūru man pagaliau pavyko nubrėžti kone idealią liniją! Nesvarbu ar esate profesionalė, ar tik pradedančioji, Sleek Makeup Ink Pot neabejotinai palengvins Jūsų darbą. Tik visgi nežinau, kaip dėl aplikatoriaus - su šiuo įmanoma, tačiau ne itin patogu dirbti. Manau, verta investuoti į geresnės kokybės šepetėlį.

Tūris - 3,8 ml

Kaina - 11,50 €

Įsigyti galite www.aroma24.lt




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą