trečiadienis, balandžio 13, 2016

„Konjac" Citrus ir Bampoo Charcoal veido kempinėlės


 Lygi, sveika ir švytinti oda - kiekvienos merginos siekiamybė, todėl šiandien norime pasidalyti atradimais - pristatome „Konjac" veido kempinėles, kurios kaipmat atrado vietą mūsų kasdienės veido odos priežiūros rutinoje. Nors sunku patikėti, „Konjac" yra 100 % natūralios ir, svarbiausia, iš tiesų efektyvios odos valymo priemonės, populiarios visame pasaulyje. Jau suintrigavome? Skubame pasakoti išsamiau!

„Konjac" veido kempinėlės:


1. Yra kelių rūšių: asortimente galima rasti kempinėlių su rausvuoju, raudonuoju, žaliuoju moliu ar bambuko anglimi. Mūsų išbandytos - Citrus (geltona) bei Bampoo Charcoal (juoda) kempinėlės paliko itin gerą įspūdį, todėl, jei turite sausą arba riebią odą, tikrai rekomenduojame išbandyti.

2. Sudėtyje nėra parabenų, pavojingų cheminių junginių, konservantų, antibakterinių medžiagų ir toksinų.

3. Naudojant „Konjac" galima, tačiau nebūtina naudoti prausiklį.

4. Kempinėlė yra pusiau apvali, todėl ją ypač lengva naudoti -  „Konjac" telpa į delną, su ja lengva pasiekti absoliučiai visas veido ar kaklo sritis.

5. „Konjac" nesausina veido odos! Nors drėkiname jas vandeniu iš čiaupo ir nenaudojame jokių papildomų priemonių, nei su viena, nei su kita nepatyrėme nemalonaus odos traukimo pojūčio. Taigi kempinėlę gali naudoti ir pačios jautriausios veido odos savininkės!

6. Gerai sutraukia poras.

7. Jau po pirmos procedūros mūsų oda tapo pastebimai švelnesnė ir glotnesnė.

8. Yra daugkartinio naudojimo (naudojimo trukmė siekia tris mėnesius).



VERDIKTAS:


 Tik taip ir ne kitaip! „Konjac" tapo tikra revoliucija mūsų kasdienės veido odos priežiūros rutinoje, todėl rekomenduojame išbandyti ir Jums.

 Beje, dar kelios pastabos apie kempinėlių priežiūrą: jos atkeliauja kietos, todėl prieš pirmą naudojimą jas būtina mirkyti šiltame vandenyje, kol taps visai minkštos. Po kiekvienos procedūros „Konjac" gerai išskalaukite, švelniai nusausinkite (jokiu būdu negręžkite, nes galite pažeisti!) ir ant pritvirtinto siūlo pakabinkite sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje. Štai ir viskas - po kurio laiko džiaugsitės švelnesne, lygesne ir skaistesne veido oda!

 „Konjac" veido kempinėlės kaina - 6,66 €

 Įsigyti galite internetinėje parduotuvėje www.aroma24.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą