šeštadienis, vasario 13, 2016

Safloros levandų vanduo bei aliejus nuo raukšlių



 Anot kosmetologų, apie 30–35 gyvenimo metus ima lėtėti odos riebalinių liaukų veikla, sumažėja odos elastingumas ir pasireiškia pirmieji vizualiai matomi senėjimo požymiai, todėl šiuo gyvenimo etapu oda nusipelno ypatingos priežiūros. Kadangi mūsų tinklaraštį skaito ne tik paauglės, bet ir brandesnio amžiaus moterys, nusprendėme šią apžvalgą dedikuoti Jums - rekomenduojame dvi priemones, kurių viena intensyviai drėkina odą, o antra stimuliuoja naujo kolageno sintezę.


Safloros levandų vandens privalumai:



1. Patogi pakuotė - stiklinis buteliukas su purkštuku.

2. Lengvo, malonaus levandų bei medaus aromato.
3. Tinka visų tipų odos priežiūrai.

4. Skatina odos regeneraciją, lygina jos spalvą.

5. Turi antiseptinių bei antiuždegiminių savybių, saugo nuo porų užsikimšimo, inkštirų susidarymo.

6. Gaivina ir drėkina veido odą.


Talpa - 100 ml

Kaina - 3.59 €


Safloros aliejaus nuo raukšlių privalumai:


1. Riebios, aliejinės konsistencijos, todėl visą naktį intensyviai maitina, drėkina, lygina ir stangrina odą.

2. Kovoja su raukšlėmis.

3. Pagamintas iš ekologiškų augalinių ir eterinių aliejų, gėlių absoliutų bei vitaminų.

4. Skatina odos ląstelių atsinaujinimą, šalina pigmentines dėmes.

Naudojimas: įlašinti kelis lašelius aliejaus nuo raukšlių ant pirštų galiukus ir lengvais judesiais masažuoti akcentuojant problemines veido odos vietas kol aliejus įsigers.

Talpa - 30 ml

Kaina - 3.90 €
VERDIKTAS:


 Safloros levandų vandenį gamintojai rekomenduoja naudoti ne tik brandžios, bet ir sausos bei probleminės veido odos priežiūrai, todėl jis yra universalus - tinka visai šeimai. Jį išbandžiau kartu su mama ir mūsų nuomonės absoliučiai sutapo - abi nusprendėme, kad šis Safloros gaminys yra tiesiog idealus toniko pakaitalas, nes švelni jo dulksna kaipmat atgaivina veido odą. Nesvarbu, ar vasara, ar žiema, drėkinimo mūsų oda nusipelno visada, todėl rekomenduojame šį gaminį visados turėti su savim ir pamiršti odos dehidratacijos sąvoką.

 O štai Safloros aliejuką nuo raukšlių išbandė mano mama, nes man tokių priemonių dar tikrai nereikia. Anot jos, didžiausias produkto privalumas - riebi, aliejinė, nepriekaištingai odos drėgmę sulaikanti konsistencija. Be to, reguliariai naudojant gaminį, oda tampa elastingesnė, lygesnė ir stangresnė - mano mama be galo džiaugiasi atradusi šį aliejuką ir rekomenduoja jį išbandyti visoms, perkopusioms trisdešimtmetį.

Apžvalgoje minėtas priemones įsigite galite www.saflora.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą