trečiadienis, vasario 03, 2016

DOVE Intense Repair linija



 Ar pamenate mano pasakojimą apie DOVE regeneruojamąją kaukę Intense Repair? Neilgai trukus po apžvalgos publikacijos sulaukiau pasiūlymo išbandyti visą liniją plaukams, kurią be minėtosios kaukės (jos aprašymą galite rasti spustelėję čia) sudaro šampūnas, kondicionierius bei kondicionierius-kaukė. Kaip ir buvo galima tikėtis, priemonės nenuvylė ir sužavėjo savo kaupiamuoju poveikiu. Šiandien ketinu papasakoti apie šią produktų seriją išsamiau, tad mielai kviečiu užsikaisti kavos ir praleisti keletą minutėlių pasinėrus į atradimų pasaulį.


DOVE Intense Repair šampūnas
Šampūno privalumai:


1. Padeda atkurti ir sutvirtinti pažeistų plaukų baltymų struktūrą.

2. Gerai išplauna nešvarumus.

3. Naudojant šį šampūną plaukai tampa glotnūs, švelnūs, minkšti, lengvai šukuojami.

4. Malonaus kvapo.

5. Gerai putoja.

6. Stiprina plaukus ir padeda išvengti galiukų skilinėjimo.

7. Prieinama kaina.

8. Patogi pakuotė.

Šampūno minusas:


Sudėtyje yra SLS, aštrių kvapiklių bei silikonų.

Talpa - 250 ml

Kaina - 2,75 Eur


DOVE Intense Repair kondicionierius ir kondicionierius-kaukė
Produktų privalumai:


1. Suteikia plaukams glotnumo.

2. Stiprina, apsaugo  plaukus nuo lūžinėjimo ir galiukų skilinėjimo.

3. Malonaus kvapo ir konsistencijos.

4. Puikus kainos ir kokybės santykis.

5. Patogios pakuotės.

6. Esminis šų produktų skirtumas yra jų laikymo ant plaukų laikas. Kondicionierių reikia paskirstyti ant šlapių plaukų, švelniai pamasažuoti ir nuskalauti, o kondicionierių-kaukę ant ištrinktų drėgnų plaukų rekomenduojama palaikyti 1 minutę ir tik tuomet nuplauti vandeniu.


Kondicionieriaus talpa - 200 ml

Kaina - 2,75 Eur

Kondicionieriaus-kaukės talpa - 180 ml

VERDIKTAS:


 Ką galiu pasakyti - DOVE Intense Repair produktai tapo mano mėgstamiausia linija plaukams. Teigiamus pokyčius pastebėjau jau nuo pirmo plovimo - plaukučiai tapo lengviau šukuojami, mažiau besielektrinantys, sveikiau žvilgantys, minkštesni bei glotnesni. Jei neturiu daug laiko, po šampūno naudoju kondicionierių, jei dienotvarkėje randu keletą atliekamų minučių, palepinu plaukučius kondicionieriumi-kauke, o savaitgaliais nepagailiu laiko ir plaukus pamaitinu DOVE Intense Repair kauke, apie kurią negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Dar vienas aspektas, į kurį noriu atkreipti Jūsų dėmesį - naudojant šios linijos produktus ėmė pastebimai mažiau slinkti plaukai. Tad jei ieškote priemonių, kurios ne tik atstatytų pažeistus plaukus, saugotų juos nuo išsausėjimo ir stiprintų baltymų struktūrą, bet ir efektyviai kovotų su plaukų slinkimu, pasirinkdamos DOVE Intense Repair liniją neturėtumėte nusivilti! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą