penktadienis, sausio 29, 2016

Safloros plaukų aliejus, stiprinantis plaukus ir stabdantis jų slinkimą



 Facebook puslapio paskyroje ne per seniausiai uždavėme klausimą, kokių produktų aprašymų norėtumėte sulaukti tinklaraštyje, ir dauguma atsakiusiųjų pageidavote straipsnio apie plaukų priežiūrą. Jūsų noras - mums įsakymas, todėl šiandien norime pristatyti Jums Safloros plaukų aliejų, kuris ne tik stiprina plaukus, stabdo jų slinkimą, bet ir efektyviai kovoja su pleiskanomis.


Safloros plaukų aliejaus privalumai:


1. Pagamintas tik iš sertifikuotų ekologiškų ingredientų.

2. Saugo nuo ankstyvo pražilimo.

3. Stabdo plaukų slinkimą.

4. Šalina pleiskanas.

5. Stiprina plaukų folikulus.

6. Reguliariai naudojant šią priemonę plaukučiai tampa sveikesni, elastingesni, minkštesni, žvilgesni, stipresni ir lengviau valdomi.

7. Lengvos tekstūros, lengvai tepasi per visą plauko ilgį.

8. Labai malonaus aromato.

VERDIKTAS:


 Safloros plaukų aliejumi likau daugiau nei sužavėta! Jo sudėtis verta dešimties balų su pliusu, o nuo šio aukšto įvertinimo neatsilieka nei svaigus gaminio aromatas, nei aliejaus poveikis. Priemonę galima naudoti keliais būdais: plonų plaukų savininkėms patartina tepti tik galvos odą, masažuoti 3-5 min ir palaikius 15-20 minučių nuplauti vandeniu su šampūnu, turinčioms riebius plaukus rekomenduojama plaukų aliejumi keletą minučių masažuoti galvos odą ir šukų pagalba tolygiai paskirstyti jį per visą plaukų ilgį, apvynioti galvą šiltu rankšluoščiu, palaikyti 30-40 minučių ir nuplauti vandeniu su šampūnu, o sausiems ir pažeistiems plaukams, anot gamintojų, labiausiai tinka galvos odos masažas su šiltu plaukų aliejumi. Juo reikia tepti galvos odą bei plaukučių galiukus, apvynioti galvą plėvele, šiltu rankšluoščiu, palaikyti 30-40 minučių ir galop nuplauti vandeniu su šampūnu. Kaip šį gaminį naudoju aš? Tepu šaknis ir galiukus, kad aliejukas skatintų plaukų augimą ir neleistų išsišakoti jų galams. Beje, gerų žinių turiu ir toms, kurios kovoja su plaukų slinkimu ir pleiskanomis - pasirinkusios šį aliejuką nušausite abu zuikius vienu šūviu - priemonė tikrai padeda kovoti su šiomis problemomis! Pati išbandžiau tuzinus šampūnų ir kitokių gaminių, kad atsikratyčiau pilkšvai baltų atplaišų ir padėtis, naudojant Safloros aliejų, pasitaisė jau po pirmo karto! Taigi viską apibendrinus, šis produktas išties vertas dėmesio - rekomenduoju ir dar ne kartą rekomenduosiu visoms, kurios svajoja apie gražius ir sveikus plaukus!

Talpa - 100 ml

Kaina - 6.59 €

Įsigyti plaukų aliejų galite www.saflora.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą