penktadienis, sausio 22, 2016

Pažintis su Gabriella Salvete gaminiais




  Mums, merginoms, kosmetikos niekada nebus per daug, todėl šiandien kviečiu susipažinti su prekės ženklu Gabriella Salvete. Nuostabios pakuotės, subtilūs atspalviai, geras kainos ir kokybės santykis - mano manymu, Gabriella Salvete išties turi potencialo užkariauti kiekvienos merginos kosmetinę. Aptarkime keletą jos gaminių kiek išsamiau.


Gabriella Salvete nagų lakai


 Gabriella Salvete gaminius testuoti pradėjau nuo nagų lakų. Pirmasis akiratin papuolė Gel Enamel lakas, suteikiantis gelinį efektą. Jo buteliukas - itin preciziškas ir dailus - stačiakampio formos, stiklinis, su juodu atsukamu kamšteliu. Mano turima 03 spalvytė - gan šviesi, mergaitiškai rožinė, idealiai tinkanti vasarai. Gel Enamel lako šepetėlis nėra labai platus, veikiau vidutinio dydžio, tačiau itin lankstus, todėl juo lengva nulakuoti net nago plokštės ruoželį prie pat odelių. Kas mane nustebino, tai lako pigmentacija - Gabriella Salvete gaminys puikiai pigmentuotas, todėl, nors gamintojai siūlo dengti du jo sluoksnius, visiškai pakanka vieno. Ar Gel Enamel lakas išties suteikia gelinį efektą? Tikrai taip - jis turi veidrodinį atspindį, todėl ir sukuria gelinio lakavimo iliuziją. Paisydama gamintojų nurodymo, ant viršaus užtepiau vieną viršutinio gelinio nagų lako sluoksnį Gel Top Coat, tačiau tai padariusi žymaus skirtumo nepastebėjau - Gel Enamel lakas taip blizga, kad daugiau spindesio nė viršutinis sluoksnis nepajėgia suteikti. Tačiau, mano manymu, į jį numoti ranka neverta - užlakavus Gel Top Coat, Gel Enamel lakas išsilaiko ilgėliau, tampa apsaugotas nuo įbrėžimų. Visgi labai ilgu laikymusi nei vienas nagų lakas nepasižymi - ima luptis jau po keletos dienų.


Gabriella Salvete Argan Oil blakstienų tušas


  Atėjo metas susipažinti su Argan Oil blakstienų tušu. Anokia čia paslaptis, kad Gabriella Salvete trokšta moterims ir merginoms paties geriausio, todėl nuolatos praturtina akyčių grožį pabrėžiančius gaminius naudingais aliejukais bei natūraliais pigmentais. Ne išimtis ir Argan Oil blakstienų tušas - jo pavadinimas išduoda, kad sudėtyje galima aptikti argano aliejaus, vadinamo „baltuoju auksu“. Tušo pakuotė labai išvaizdi - spindinti, purpurinė, tušo šepetėlis gan didokas, todėl vos keliais brūkštelėjimais padengia blakstienas nuo pat šaknų iki galiukų. Meluočiau, jei sakyčiau, kad tušas daro stebuklus - jis nei labai prailgina, nei labai patankina blakstienų, tačiau man asmeniškai patiko - tai puikus pasirinkimas kiekvienai dienai, kai nesinori dramatiško efekto. Beje, Gabriella Salvete Argan Oil blakstienų tušo sudėtyje yra itin juodų pigmentų, todėl blakstienos, naudojant gaminį, tampa ryškesnės ir išraiškingesnės. Taigi, jei teikiate pirmenybę natūralesniam įvaizdžiui, šis tušas taps nepamainomu Jūsų kasdienybės palydovu.


Gabriella Salvete makiažo pagrindas 3 in1 Long Lasting Foundation


 Laikas atiduoti duoklę veido odai - pirmiausia aptarkime Gabriella Salvete makiažo pagrindą 3 in1 Long Lasting Foundation. Asortimente yra šeši jo atspalviai, mano turimas - pats šviesiausias. Priemonės pakuotė, sakyčiau, klasikinė, bet daili ir patogi - jos dėka produktą lengva sunaudoti iki galo. Gaminys atlieka net tris funkcijas - jis yra lyg makiažo bazė, skystas makiažo pagrindas bei maskuoklis viename. Ne paslaptis, kad žiemą mūsų oda itin išsausėja, netenka vitaminų, neretai papilkėja ir praranda elastingumą. Tam šis makiažo pagrindas ir sukurtas - jis ne tik visą dieną palaiko odos drėgmės balansą, bet ir maitina veido odą, nes sudėtyje turi taip jai reikalingo vitamino C. Be to, gaminys vidutiniškai maskuoja, neapsunkina veiduko, yra beveik bekvapis, turi SPF 15 filtrą. Vienintelis minusas - nesuteikia matinio efekto, todėl mišrios/riebios odos savininkėms teks naudoti riebalų perteklių sugeriančią kompaktinę pudrą.


Gabriella Salvete mineralinė pudra


 Šis Gabriella Salvete gaminys - pirmoji mano pažintis su mineraline pudra. Į akis kaipmat krito nepaprastai gražus pakuotės dizainas - toks gėdos nepadarytų nei vienos merginos kosmetinei. Pudra itin lengvos tekstūros, todėl lengvai dengiasi, be to, nesausina odos, jos neapsunkina ir visiškai nekemša porų. Vis dėlto antrąkart šios pudros nepirkčiau, nes ji tik labai minimaliai maskuoja. Norėtųsi, kad produktas paslėptų raudonį, inkštirus, pastebimai suvienodintų veido odos spalvą, tačiau jis tik suteikia odai skaistumo ir matiškumo - nieko daugiau. Bet jei Jums  didelio maskavimo nereikia, tuomet verta išbandyti, nes dėmesio verta ir saugi šio produkto sudėtis.


Gabriella Salvete  skaistalai „Fiorello”


 Jei norite suteikti savo veidukui šiltumo ir gaivumo, niekada neprašausite pasirinkdamos šviesaus, natūralaus atspalvio skaistalus. Būtent tokie yra Gabriella Salvete skaistalai „Fiorello” - asortimente yra keturi jų atspalviai. Pirmasis įspūdis, į rankas paėmus pakuotę, išties geras - atidaroma dėžutė yra plastikinė, iš kraštų juoda, vidury - permatoma, matosi įspausta rožytė. Skaistalų kokybė taipogi neprasta - jie švelnios, šilkinės kosistencijos, labai lengvai dengiasi, sukuria natūralų efektą. Be to, priemonės sudėtyje yra vitaminų A bei E, kas išties naudinga mūsų odai. Dar vienas privalumas - gera skaistalų pigmentacija. Užtenka vos vieno potėpio, kad išgautum norimą efektą. Tiesa, noriu atkreipti Jūsų dėmesį į tai, kad skaistalai turi šviesą atspindinčių detalių, tad kiek blizga, tačiau ne per daug.


Gabriella Salvete  lūpų dažai Chubby Lips


  Ir kaipgi be baigiamojo makiažo akcento - lūpų dažų? Noriu pristatyti Jums Gabriella Salvete Chubby Lips, kurie paliko stiprų įspūdį nuo pat pirmo naudojimo. Asortimente  yra septyni šių lūpdažių atspalviai - vieni ryškesni, kiti blankesni, tačiau visi jie ant lūpų atrodo itin natūraliai. Chubby Lips konsistencija sviestinė, nepaprastai lengva, todėl tolygiai dengiasi ir nepalieka lipnumo pojūčio. Be to, šie lūpų dažai minkština, drėkina lūpų odą, apsaugo ją nuo šerpetojimo - tai puikus pasirinkimas žiemą. Didelis pliusas šiam gaminiui keliauja ir už pakuotės dizainą - tvirtos, išsukamos tūbelės dėka lūpų dažus naudoti neapsakomai paprasta. Beje, lūpų dažų sudėtyje yra specialių aliejukų, minkštinančių odą, ir jokių parabenų - Chubby Lips gaminys patikrintas dermatologiškai, todėl jį gali naudoti ir jautrią lūpų odą turinčios merginos.

Apžvalgoje minėtas priemones įsigyti galite EUROKOS parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą