sekmadienis, gruodžio 13, 2015

Susipažinkime su ANNY: 110 mysterious woman ir 617 get your kicks atspalviai





 Šiandien mūsų apžvalgoje karaliauja ANNY nagų lakai, o jei tiksliau, 110 mysterious woman ir 617 get your kicks atspalviai. Nors tai ir pirmoji mūsų pažintis su garsiosios kompanijos gaminiais, galime pažadėti, jog tikrai ne paskutinė - pamilome juos iš pirmo potėpio!



ANNY nagų lakų privalumai:



1. Vidutinio dydžio patogaus šepetėlio dėka nagus galima nulakuoti greitai ir, svarbiausia, tolygiai - užtenka kelių brūkštelėjimų norint padengti nago plokštę, o suapvalintų šepetėlio kampų dėka lakuojant nenusitepa odelės.

2. Puiki pigmentacija - ryškiai, sodriai spalvai išgauti užtenka vos vieno nagų lako sluoksnio.

3. Kokybiškos pakuotės - tvirti, stilingi, kvadratiniai, stikliniai buteliukai.

4. Gausus atspalvių asortimentas.

5. Skystos, bet ne per skystos konsistencijos dėka nagų lakas gana greitai džiūsta.

6. Man ant nagų išsilaikė apie 4 dienas.




ANNY nagų lakų trūkumas:



Didoka kaina.

VERDIKTAS:



 Kad ANNY produkcija išsiskiria neprilygstama kokybe, žinojau jau seniai, tačiau vis neprisiruošdavau jos išbandyti - vis atbaidydavo didoka kaina. Pripažinkim - mokėti 11,00 € už 15 ml buteliuką vargu ar kam norisi, tačiau yra vienas didelis BET - apsimoka! ANNY nagų lakai - patys kokybiškiausi, kokius man tik teko bandyti - jie sužavėjo viskuo: pradedant prabangiais stikliniais butelaičiais, baigiant idealia nagų lakų pigmentacija. 110 mysterious woman spalvytė - be galo moteriška, rafinuota, puikiai tinkanti šaltajam sezonui. Ja nulakuoti nagučiai atrodo lyg ką tik iš salono, nes šis ANNY nagų lakas turi veidrodinio blizgesio ir suteikia gelinį efektą. Tuo tarpu 617 get your kicks atspalvis neabejotinai sužavės blizgučių mėgėjas. Jo pigmentacija taip pat ideali - šiuo laku užtenka nagą padengti vos vienu sluoksniu, kad jis arodytų nepriekaištingai. Vienu žodžiu, be galo rekomenduoju išbandyti - ANNY nagų lakų kokybė atsveria kainą su kaupu.

Talpa - 15 ml

Kaina - 11,00 €  

Įsigyti galite Kristianos" bei Kosmados" parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą