antradienis, gruodžio 15, 2015

„Margarita" cinamono kvapo rankų kremas bei švelnus kūno šveitiklis su agurkų ekstraktu



 Ko jau ko, bet šveitiklių ir rankų kremų man niekados nebus per daug, o jei dar kalba sukasi apie lietuvišką natūralią kosmetiką Margarita, atsispirti paprasčiausiai negaliu. Šiandien prie puodelio kavos kviečiu paskaityti apie mano pažintį su naujausiais Margaritos gaminiais. Jūsų dėmesiui - vienetinei serijai priklausantis rankų kremas bei švelnus kūno šveitiklis su agurkų ekstraktu.



Margaritos" cinamono kvapo rankų kremas



1. Vienas didžiausių šio rankų kremo privalumų, be abejonės, yra aromatas. Pirmu smuiku jame griežia cinamono nata, šiek tiek juntamas ir gvazdikėlių pokvapis. Taigi kremas vien dėl šios priežasties idealiai tinka šaltymečiui - asmeniškai man jis primena kalėdinių meduolių aromatą ir kaipmat pažadina širdyje tą malonų švenčių laukimo virpuliuką.

2. Kremo sudėtyje esantis migdolų aliejus ramina, maitina, minkština išsausėjusią odą, o glicerolis intensyviai ją drėkina.

3. Susigeria kone akimirksniu.

4. Atskiras pliusas šiai rankų odą puoselėjančiai priemonei keliauja už tvirtą, labai patogią ir žaismingą pakuotę, kurios dėka Margaritos" produktas gali puikiai pasitarnauti kaip kalėdinė dovana ar priedas prie jos.

Talpa - 75ml

Kaina - 1.99€

Įsigyti galite www.eparduotuve.biok.lt, „Drogo“, „RIMI" ir „Prisma" parduotuvėse.



Švelnus kūno šveitiklis su agurkų ekstraktu



1. Tinkamas naudoti visų tipų odai.

2. Gaivaus, neįkyraus, lengvo aromato.

3. Su itin smulkiomis granulėmis, kurių dėka oda šveičiama ypač švelniai.

4. Aktyvina kraujotaką.

5. Skaistina, drėkina ir minkština odą.


Naudojimas: ant drėgnos odos sukamaisiais judesiais paskirstykite šveitiklį ir lengvai masažuokite kūną.  Probleminėse vietose užtepkite storesnį sluoksnį šveitiklio. Nuplaukite vandeniu. Naudokite 1-2 kartus per savaitę. 

Kiekis - 150 ml

Kaina - 3.96€

Įsigyti galite www.eparduotuve.biok.lt, „Drogo“ ir „Maximos" parduotuvėse.



VERDIKTAS:



 Džiaugiuosi galėdama pasakyti, kad „Margaritos" produkcija eilinį kartą neapvylė - tiek rankų kremas, tiek gaivaus kvapo kūno šveitiklis man labai patiko. Jei išsiilgote šventinės nuotaikos ir ieškote kremo, kuris apsaugotų rankutes net ir itin žvarbią dieną, nuoširdžiai rekomenduoju įsigyti  Margaritos" cinamonu dvelkiantį kremuką, o jei norite bent akimirkai sugrįžti į šiltas, nerūpestingas vasaros dienas, siūlau rinktis švelnų kūno šveitiklį su agurkų ekstraktu. Abiejų priemonių kainos ir kokybės santykiai daugiau nei puikūs, todėl ateity planuoju nesustoti dairiusis po Margaritos" gaminių lentynas. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą