trečiadienis, lapkričio 25, 2015

Švarinamasis inkštirų valiklis CLEAN & CLEAR




  Tikriausiai nesuklysiu pasakydama, jog inkštirai yra didžiausi gražios, lygios, sveikos odos priešai. Vadinamieji „juodi taškeliai" nepasitenkinimą kelia ne tik jaunoms merginoms, bet ir subrendusioms moterims, nes atsiranda dėl užsikimšusių riebalinių liaukų. Kovoti su nepageidaujamais inkštirais, kaip teigia specialistai, galima dviem būdais - išoriškai, pašalinant odos riebalų perteklių, ir iš vidaus - subalansavus savo mitybą. Šiandien kviečiu susipažinti su priemone, giliai valančia poras - CLEAN & CLEAR švarinamuoju inkštirų valikliu. Ar jis išties toks efektyvus, kaip tikina gamintojai?




Švarinamojo inkštirų valiklio CLEAN & CLEAR privalumai:



 
1. Giliai valo poras.

2. Puikiai atlieką švarinamąją funkciją - nuvalo visus ant odos susikaupusius riebalus, nešvarumus, makiažo likučius, kurie ir yra laikomi inkštirų atsiradimo priežastimi.

3. Matizuoja odos blizgesį.

4. Kovoja su inkštirais ir neleidžia jiems atsirasti ateityje.

5. Sudėtyje nėra aliejaus.







Švarinamojo inkštirų valiklio CLEAN & CLEAR trūkumas:




 Nerekomenduočiau jautrios odos savininkėms - priemonė yra gan stipraus poveikio, todėl gali dirginti ar sausinti veido odą.



VERDIKTAS:




   Prieš naudodama CLEAN & CLEAR švarinamąjį inkštirų valiklį nepagailėjau laiko ir paskaitinėjau jį išbandžiusiųjų atsiliepimus. Tenka pripažinti, nuomonės gana kontroversiškos - vieni priemonei negaili pagyrų, o antri jį laiko absoliučiai neveiksmingu. Aš, išbandžiusi bene populiariausią CLEAN & CLEAR produktą, galiu pasakyti, jog jis efektyviai kovoja su inkštirais, tačiau norimiems rezultatams pasiekti prireiks nemažai laiko. Teigiamą priemonės poveikį pastebėjau tik praėjus kelioms savaitėms po reguliaraus jos naudojimo, tačiau dabar plika akimi regiu, kaip gerėja mano odos būklė. Taigi skeptikams, teigiantiems, jog  CLEAN & CLEAR  gaminys neveiksmingas, galiu paprieštarauti - pamėginkite švarinamąjį inkštirų valiklį panaudoti ilgėliau ir ilgainiui galėsite džiaugtis rezultatais. Šį produktą rekomenduoju išbandyti riebios ir mišrios odos savininkėms, norinčioms atsikratyti nepageidaujamų „juodų taškelių". Man jis padėjo, labai tikiuosi, kad pagelbės ir Jums.

Naudojimas: valikliu suvilgytu vatos tamponu ar servetėle valykite veido, kaklo odą tiek dažnai, kiek reikia. Maksimaliam efektui pasiekti naudokite priemonę kasdien.

Talpa - 200 ml

Kaina - 5,54 €

Įsigyti galite EUROKOS parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą