trečiadienis, lapkričio 11, 2015

Cindy papuošalinės apyrankė „Paila"





 Nežinau, kaip Jums, bet man ruduo - pats jaukiausias metų laikas. Karštas šokoladas, romanų skaitymas, minkšti šilti megztiniai, megztos kojinės, serialų žiūrėjimo maratonas ir tingūs, ilgi rudens vakarai – argi kas gali būti geriau? Šį privalumų sąrašą taipogi galėčiau papildyti dar vienu – garderobo atnaujinimo – punktu, nes didžioji dalis prasidėjus šaltymečiui imame atidžiau žvalgytis po parduotuvių lentynas. Kadangi aš paspaudus šaltukui ieškau ne tik šiltesnių drabužių, bet ir rudens nuotaiką atspindinčių aksesuarų, noriu pasidalinti savo atradimais. Jūsų dėmesiui – virtuali Cindy papuošalinė, kurioje be vargo atrasite ką nors tinkančio ir patinkančio sau!

 Cindy papuošalinės įkūrėja Jovita teigia savęs ieškojusi gana ilgą laiką – kol pasinėrė į karoliukų pasaulį, ji ir siuvinėjo, ir kūrė puokštes iš sausų gėlių, ir vėlė vilną. „Pirmieji žingsniai buvo nedrąsūs, niekas nesivystė greitai, bet po truputį viskas išsirutuliojo į Cindy papuošalinę. Kai pradėjau prekybą internete, atsirado poreikis, kad viskas būtų vienoje vietoje ir lengvai pasiekiama esamoms ir būsimoms klientėms, taip atsirado mano vardo elektroninė parduotuvė.” – pasakoja kūrybingumo ir kruopštumo nestokojanti moteris. Šių metų pavasaris Cindy papuošalinei buvo jau šeštasis ir Jovita nesiruošia sustoti – vis pasvajoja, kokia ji galėtų būti po kelerių metų.

 Aš Cindy papuošalinę atradau atsitiktinai – klaidžiojau interneto platybėse, susidomėjusi spustelėjau nuorodą ir vos dirstelėjusi į prekių asortimentą kaipmat supratau, jog nenurimsiu, kol mano papuošalinės nepapildys bent vienas šios parduotuvės gaminys. Rinktis, galiu pasakyti, tikrai yra iš ko – auskarai, kaklo papuošalai, apyrankės, komplektai, plaukų aksesuarai, sagės ir netgi siuviniai – viskas alsuoja subtilumu, elegancija, moterišku rafinuotumu, o tuo pačiu nuoširdumu ir begaliniu jaukumu. Mano dėmėsį ypač prikaustė Jovitos kuriamos apyrankės, mat jaučiu didelę silpnybę papuošalams, suvertiems iš skirtingų detalių. Ilgai dvejojusi tarp kelių galiausiai išsirinkau apyrankę „Paila“, nes nusprendžiau, kad alyvinis riešo papuošalas tiks kone prie visko ir taps nuostabiu rudeniškų derinukų baigiamuoju akcentu. Neapsirikau - apyrankė realybėje atrodo net gražiau nei nuotraukose! Fluoritas, kvarcas, stikliniai kristalai, Swarovski perlai, biseris, metalinės detalės ir sidabrinis užsegimas taip puikiai dera tarpusavyje, kad nei pridėsi, nei atimsi, o smagiausia, kad lygiai tą patį galiu pasakyti ir apie kitus Jovitos kuriamus papuošalus.

 Verdiktas? Be abejonės, taip! Nuoširdžiai rekomenduoju apsilankyti virtualioje Cindy papuošalinėje visoms, neabejoju, kad ne tik atrasite ką nors sau, bet ir aptiksite idealią dovaną kolegei, mamai, sesei ar bičiulei. Juo labiau, kad nenumaldomai artėja gražiausios metų šventės – Kalėdų – metas ir dabar pats metas pradėti dovanų paieškas…

Apyrankės „Paila“ kaina – 20 €

Cindy papuošalinės asortimentą rasite www.cindypapuosaline.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą