penktadienis, spalio 02, 2015

AVON kvapusis vanduo „Femme Icon“





 Rudenį ne tik galima, bet ir patartina palepinti save labiau nei įprastai, todėl aš visados sakau tvirtą taip naujam rudeniniam garderobui, ryškesnei lūpdažio spalvai ir dar skaniau dvelkiančio aromato paieškoms! Šį rudenį mano sezono hitu tapo AVON naujiena – kvapusis vanduo „Femme Icon“, su kuriuo šiandien kviečiu susipažinti išsamiau.



AVON kvapiojo vandens „Femme Icon“ privalumai:


 

1. Nepakartojamo grožio, deimanto formos stiklinis buteliukas. Ne veltui sakoma, kad deimantai yra geriausi merginų draugai – su šiais kvepalais susidraugavau ypač greitai.

2. Elegantiškas, itin moteriškas kvapas. „Femme Icon“ aromatas priklauso gėlių-medienos-muskuso kategorijai, susideda iš rožių, karamelinio muskuso ir pačiulio akordų.

3. Geras kainos santykis.






VERDIKTAS:



 Kvepalai man tinka ir patinka, tačiau, žinoma, negaliu garantuoti, kad jų aromatas sužavės ir Jus. Iš pradžių jų kvapas būna intensyvokas, vėliau sušvelnėja, nes palaipsniui atsiskleidžia rožių dvelksmas. Kalbant apie išsilaikymą, „Femme Icon“ džiugina kelias valandas, vėliau kyla noras vėl pasikvėpinti. Rekomenduoju išbandyti, nes, kaip jau minėjau, man AVON naujiena atitiko visus lūkesčius.


Talpa – 50 ml


Reguliari kaina - 20,50 €

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą