penktadienis, spalio 09, 2015

Artdeco naujienos: Mystical Forest kolekcijos nagų lakas bei High Definition Foundation makiažo pagrindas





 Ruduo – tikras gėrybių metas, akį džiuginantis ne tik prisirpusiais obuoliais, uogomis, grybais, bet ir naujomis kosmetikos kolekcijomis. Vienos jų – Artdeco – laukiau su ypač dideliu nekantrumu, nes ji pavergė mano širdį sodrių atspalvių gama. Na, o  išbandžiusi du naujuosius kolekcijos gaminius - Mystical Forest nagų laką ir makiažo pagrindą - galiu drąsiai teigti, jog šiais gaminiais turėtumėte likti pakerėtos ir Jūs. Žiūrime, ką turime!



Mystical Forest Art Couture Nail Lacquer nagų lako privalumai:



1. Sandarus lako buteliukas turi dvigubą kamštelį. Įsimetus Artdeco naujieną į rankinę ar kelioninį krepšį nereikės baimintis, kad šis netyčia  suduš ar išsilies.

2. Patogus, vidutinio dydžio šepetėlis leidžia vos keliais brūkštelėjimais tolygiai padengti nago plokštę.

3. Labai graži, sodri, puikiai pigmentuota nagų lako spalva.

4. Greitai džiūna.

5. Lengvai nusivalo.

6. Šiuo laku padengtas nagas atrodo lyg padabintas geliniu manikiūru, nes turi veidrodinį blizgesį.

7. Ganėtinai neprastai laikosi – man išsilaikė apie 4 dienas.


Talpa – 10 ml

Kaina - € 8,99



High Definition Foundation makiažo pagrindo privalumai:




1. Tinka visų tipų odai.

2. Natūraliai atrodo.

3. Ypač lengvos tekstūros ir malonios konstistencijos.

4. Gerai maskuoja ir suvienodina veido odos spalvą.

5. Lengvai, tolygiai dengiasi.


Talpa – 30 ml

Kaina - € 24,95





VERDIKTAS:




 Apie šią kolekciją – tik geriausi atsiliepimai! Artdeco ir vėl pateisino savo gerą vardą – abu gaminiai pateko į mano mėgstamiausių grožio priemonių sąrašą. Dėmesį ypač raginu atkreipti į nagų lakus – kolekcijoje yra šeši nuostabūs, sodrūs atspalviai, tobulai tinkantys rudens metui. Nors iš pirmo žvilgsnio vieno buteliuko kaina ir atrodo kiek didoka, vis dėlto kokybė ją atperka su kaupu. Kalbant apie pudrą, praėjus kuriam laikui ja padengta oda ėmė blizgėti, tačiau tai, bent jau man, nėra didelė bėda, nes šiaip ar taip visada naudoju kompaktinę matinę pudrą, kuri sugeria riebalų perteklių. Todėl, jei turite riebią ar mišrią odą, turėkite omenyje, jog gali prireikti papildomų priemonių, na, o sausos/normalios odos savininkėms pudra šiuo atžvilgiu turėtų idealiai tikti. Rekomenduoju išbandyti ir į savo rudenį įsileisti naujų spalvų! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą