antradienis, rugpjūčio 18, 2015

Agneros vėrinys - burbulas „Sugalvok norą“





 Jei turiu galimybę, apyrankes, auskarus bei vėrinius visados stengiuosi įsigyti iš rankų darbo papuošalus kuriančių žmonių. Visų pirma, jie būna daug patvaresni už kiniškas smulkmenas, antra – pasižymi išskirtinumu ir trečia – rankų darbo papuošalai būna pagaminti su didele meile, nešiodamas juos kartu nešiojiesi ir dalelę dizainerio širdies. Ieškodama išskirtinio aprangos akcento ir aptikusi šiluma dvelkiantį Agneros puslapėlį kaipmat supratau, jog nenurimsiu, kol neįsigysiu vieno iš nuostabiųjų auksarankės kūrinių. Ilgai dvejojusi, kuris mieliausias mano širdžiai, galop išsirinkau burbulą „Sugalvok norą“ su tikrais pienės pūkeliais viduje. 

 Agnė Ramonaitė-Bočkienė pasakojimą apie savo kūrybinį kelią pradeda žodžiais, kuriais prasideda dauguma pasakų: „O viskas prasidėjo seniai...“ 2006 metais į rankas paėmusi stiklinius karoliukus ir sidabrinį smeigtuką, neturėdama tinkamų įrankių, bet gudriai panaudojusi žirkles, talentingoji moteris pagamino pirmuosius savo auskarus „Vyšniukai", kurie, anot jos, buvo be galo gražūs, beprotiškai stilingi ir jos mylimi bei nešiojami iki šių dienų. Štai po šio įvykio viskas ir prasidėjo - atsirado įkvėpimas, užaugo kūrybinė mūza ir gimė poreikis puošti kitus. 

 Dabar Agneros prekės ženklą atstovaujanti aksesuarų dizainerė kuria papuošalus ir iš stiklo, ir iš natūralių akmenų, ir iš modelino, swarovski kristalų, art clay sidabro, dervos bei tekstilės – iš visų šių detalių jos rankose gimsta neįtikėtino grožio kūriniai. Šiuo metu Agnės Ramonaitės-Bočkienės elektroninėje parduotuvėje galima įsigyti ne tik auskarų, vėrinių, dirželių apyrankių, sagių, sąsagų, rankinių, žiedų, bet ir pasinaudoti kitomis siūlomis paslaugomis, kaip, pavyzdžiui, daiktų dekoravimu svarovskio kristalais ar paslauga „Nesirūpink dovana“, kuri pasirūpina Jums brangių žmonių pasveikinimu už Jus, kai negalite to padaryti patys. Agneros puslapėlyje taipogi galima įsigyti dovanų kuponą pačių išsirinktai sumai ir net siųsti savo vizijas ar eskizus nurodytais kontaktais, kad auksarankė pagamintų Jūsų svajonių papuošalą.

 Kuo išskirtiniai Agnės Ramonaitės-Bočkienės papuošalai? Ogi tuo, mieluose rankų darbo gaminiuose yra įlieti tikri augalai. Smulkios gėlytės, tikros žemuogės, viržiai, šerkšno spalvos šakelės – papuošalai, kuriuose įamžintas motinos gamtos grožis, atrodo taip, lyg būtų atkeliavę iš pasakos. Mano išsirinktas vėrinys – burbulas „Sugalvok norą“ – yra su tikrais pienės pūkais viduje ir atrodo išties stebuklingai – vis sulaukiu aplinkinių komplimentų ir klausimų, kur įsigijau šį neapsakomai dailų papuošalą. Neabejoju, jog svajoklėms ir romantikėms, kokia esu ir aš, toks burbulas būtų nuostabiausia gimtadienio ar Kalėdų dovana!

 Apibendrindama galiu pasakyti, jog Agnės Ramonaitės-Bočkienės papuošalai mane taip sužavėjo, jog mielai priglausčiau visus jos šedevrus savo aksesuarų dėžutėje ir nešiočiau juos iki pat savo gyvenimo pabaigos. Jei ieškote originalios dovanos ar ieškote kerinčio aprangos akcento sau, nieko nelaukite ir skubėkite į www.agnera.lt svetainę, kur Jūsų laukia tuzinai nuostabiausių papuošalų.

Burbulo „Sugalvok norą“ kaina – 20 €

2 komentarai:

  1. Įdomu ar tokie papuošalai internetu yra parduodami, nes atrodo labai gražiai ir išskirtinai. Reikės pasiieškoti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man be galo patinka įvairūs juvelyriniai papuosalai. Pirmenybę visada teikiu rankų darbo, spalvotųjų metalų arba sidabriniams papuošalams.

    AtsakytiPanaikinti