ketvirtadienis, birželio 16, 2016

Maisto papildas OILESEN - vitamino D3 šaltinis


 Jei jus kamuoja nuovargis, prasta nuotaika, jaučiate raumenų silpnumą, tikėtina, kad jums trūksta vitaminų. Moksliškai įrodyta, jog vitamino D stygius yra susijęs ne tik su prasta nuotaika, bet ir su rimtesnėmis, pavyzdžiui, imuninės sistemos, ligomis.

 Šalies laboratorijose atliktų bendrojo vitamino D kraujo tyrimų analizė rodo, jog beveik 90 proc. atvejais tiriami gyventojai kenčia dėl organizmui svarbaus vitamino D stygiaus. Jo ypač trūksta vaikams, paaugliams ir vyresnio amžiaus žmonėms. Stygiaus priežastys - nevisavertė mityba, šviesos trūkumas. Daugiausia vitamino D yra gyvulinės kilmės maiste, todėl papildų vartojimas turėtų būti aktualus veganams, vegetarams. Kalbant apie šviesos trūkumą, vitamino D sintezė odoje gali būti nepakankama net ir vasarą, nes dėl apsauginių kremų sumažėja UVB spindulių pralaidumas - naudojant priemones su SPF 10 faktoriumi, vitamino gamyba odoje, veikiant saulei, sumažėja net 90 procentų. Papildus svarbu vartoti ir sportuojantiems, nes vitaminas D padeda deginti riebalus raumenyse.

 Vitaminas svarbus ir mažiesiems - jis dalyvauja dantų bei kaulų formavimosi procese. Trūkstant šio vitamino, vaiko organizmas pasisavina tik apie 15 procentų kalcio bei apie 60 procentų fosforo, kurie svarbūs dantų bei kaulų vystymuisi, vadinasi, ir augimui. Vitamino D stygius taip pat gali būti ir stuburo krypimo arba regėjimo suprastėjimo priežastimi.
 Mes rekomenduojame vartoti „Oilesen“ minkštas kapsules arba lašiukus. Tik vienas lašas per dieną su maistu arba viena kapsulė per dieną valgio metu - tiek pakanka, jog laikui bėgant organizme atstatytumėte reikiamą vitamino D balansą. Nepamirškite, kad grožis kyla iš vidaus - būsime gražios, jei rūpinsimės savo sveikata!

„Oilesen“ produkciją įsigyti galite vaistinėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą