antradienis, vasario 09, 2016

Klasikinis sausas šampūnas Batiste ir Purederm kaukė pėdoms „Exfoliating Foot Mask“


  Prieš Naujuosius sulaukiau siuntinuko iš Batiste bei Purederm atstovų, kurį atpakavusi radau du, sakyčiau, gan įdomius produktus - sausą šampūną ir vaisių rūgštimi prisodrintą pėdų kaukę, veikiančią tarsi padų pilingas. Kadangi su šiais gaminiais teko susidurti pirmą kartą, buvo itin smalsu juos išbandyti. Kaip visada, dalijuosi įspūdžiais su Jumis.




Klasikinis sausas šampūnas Batiste
Sauso šampūno privalumai:


1. Gerai sugeria riebalus - plaukučiai, panaudojus priemonę, iškart atrodo pastebimai švaresni.

2. Gaivaus aromato.

3. Suteikia plaukams apimties bei žvilgesio.

4. Lengva naudoti - užtenka keletą kartų papurkšti šampūno, įmasažuoti, leisti jam įsigerti ir iššukuoti. Nereikia jokio vandens!


Sauso šampūno trūkumai:


1. Sudėtyje yra nesaugių ingridientų, kurie gali dirginti galvos odą, sausinti plaukus.

2. Jei esate tamsiaplaukė, po procedūros gali matytis baltų miltelių šydas (tiesa, norint to išvengti, galima išbandyti Batiste šampūnų alternatyvas - yra priemonių, skirtų būtent tamsiaplaukėms).

Talpa ir kaina - 50 ml buteliukas atsieina € 1,99, perkant 200 ml sutaupysite, šampūnas kainuos € 3,99

     Įsigyti galite daugumoje kosmetikos parduotuvių („Douglas", „Eurokos")




Purederm kaukė pėdoms „Exfoliating Foot Mask“

Kaukės pėdoms privalumai:


 
1. Atgaivina pėdas, po dviejų savaičių jos tampa lygios, glotnios ir kur kas švelnesnės.

2. Anot gamintojų, kaukė šalina nuospaudas ir suragėjusią odą. Galiu tik patvirtinti, kad oda tikrai šiek tiek lupasi, bet ne taip drastiškai, kaip teigia Purederm kompanijos atstovai.



Kaukės pėdoms trūkumai:


1. Sudėtyje yra nesaugių ingridientų, kurie gali erzinti odą. Patartina nenaudoti esant egzemai, odos pažeidimams ar saulės nudegimams.
  
VERDIKTAS: 


 Išbandyti buvo įdomu, bet antrąkart tikriausiai nekartočiau - baido nesaugi šių produktų sudėtis. Antra vertus, negaliu teigti, kad gaminiai nuvylė - sausas šampūnas, mano manymu, tikrai pagelbės ekstra atvejais, o kaukė pėdoms puikiai pasitarnaus ruošiantis vasaros sezonui. Reziumė, mano nuomonė gana kontroversiška - konkretaus atsakymo, ar rekomenduoju, neturiu. Tai priklauso tik nuo Jūsų poreikių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą