šeštadienis, lapkričio 28, 2015

„Nimfės" rožinio molio kaukė „Rožių žemė" ir rožių kremo puta „Roželė"




 Šeštadienių visados laukiu su ypač dideliu nekantrumu, nes skiriu šią savaitės dieną pasilepinimui - leidžiu sau miegoti tiek, kiek noriu, išsiridenusi iš lovos mėgaujuosi kvapniu dušu ir prieš eidama gurkšnoti rytinės arbatėlės veiduką atgaivinu veido kauke. Jau kurį laiką šeštadieniais mano namai iš tolo dvelkia svaiginamu rožių aromatu - tuo pasirūpina Nimfės", natūralios, žmogui ir aplinkai draugiškos lietuviškos kosmetikos, gaminiai. Šiandien noriu Jums papasakoti apie didelį įspūdį palikusią rožinio molio kaukę „Rožių žemė" bei rožių kremo putą „Roželė".



Nimfės" rožinio molio kaukė „Rožių žemė"



1. Tinka mišriai odai.

2. Giliai valo, detoksikuoja odą ir tuo pačiu ją minkština, drėkina bei gaivina.

3. Mažina paraudimus, gydo spuogelius, turi antiseptinių savybių.

4. Veikia labai švelniai, nesausina veido odos.

5. Lengvai nusiplauna - kaukės nereikia gremžti, ant odos nelieka jokių likučių.

Naudojimas: nedidelį kiekį sumaišyti su trupučiu šilto vandens ir tepti ant veido. Palaikyti 15min. Nuprausti šiltu vandeniu.

Kiekis - 50 g

Kaina - 4 €


Nimfės" rožių kremo puta „Roželė"




1. Šią rožių kremo putą iš pirmo žvilgsnio įsimylės tos, kurios negali atsispirti rožių kvapui. „Roželės" aromatas - itin stiprus, todėl gaubs Jus gan nemažą laiko tarpą.

2. Labai švelnios, kreminės, purios konsistencijos, todėl maloniai tepasi ir greitai susigeria.

3. Oda po procedūros lieka minkšta, išpuoselėta, sudrėkinta, pamaitinta ir be galo kvapni.

4. Įpakuota stilingame tvirto plastiko indelyje su sandariai užsukamu metaliniu dangteliu.


Kiekis - 150 g

Kaina - 9 €

VERDIKTAS:



  Pažintimi su Nimfės" priemonėmis likau išties patenkinta. Net sunku įvardyti, kuri iš jų paliko stipresnį įspūdį - rožių kremo puta pavergė nuostabiu aromatu ir odai suteikiamu šilkinės odos efektu, o rožinio molio kaukė - efektingu porų sutraukimu. Atskirą dėmesį norėčiau atkreipti ir į išskirtinai gražias šių gaminių pakuotes - man ypač patiko subtiliai moteriškos produktų etiketės. Reziumė, nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti, nes šie du Nimfės" gaminiai puoselėja ne tik kūną, bet ir sielą - yra tikima, jog saldžiai aštrus romantiškiausių pasaulio gėlių kvapas išlaisvina tyras emocijas, padeda susikaupti ir netgi kovoja su stresu.

Rožinio molio kaukę „Rožių žemė" bei rožių kremo putą „Roželė" įsigyti galite www.nimfe.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą