sekmadienis, lapkričio 08, 2015

Balinamieji dantų kremai VELYM ir VELYM MINERAL




 Anokia čia paslaptis, kad balti dantys suteikia ne tik žavesio, bet ir pasitikėjimo savimi ir kad visos retkarčiais pasvajojame apie idealią šypseną. Ilgą laiką ieškojusi efektyvios dantų pastos pagaliau atradau tai, ko norėjau ir šiandien noriu pasidalinti atradimais su Jumis. Jūsų dėmesiui - VELYM balinamieji kremai, kurie ne tik žada, bet ir ištesi!



Balinamasis dantų kremas VELYM



1. Šalina dantų apnašas.

2. Padeda atstatyti natūralų dantų baltumą.
 
3. Turi unikalių balinamųjų bei antibakterinių savybių: neleidžia daugintis blogosioms bakterijoms, vystytis ėduoniui, stabdo akmenų susidarymą.

4. Veiklioji/balinamoji medžiaga BIOLYCON pagaminta 100% iš natūralios kilmės medžiagų: kremo sudėtyje nėra abrazyvo, peroksido, parabenų, SLS, glitimo, dažiklių ir kt.

5. Nekeičia burnos pH.

6. Supakuotas patogioje aliuminio tūbelėje, kurioje ilgam išsaugomos dantų kreme esančių medžiagų savybės.

7. Išsivalius dantis ilgam jaučiamas gaivos pojūtis.

8. Naikina blogą burnos kvapą.

9. Ilgam užtenka.

10. Įprastines balinamasias dantų pastas galima naudoti tik su odontologo rekomendacija ir priežiūra,nes šios dantų pastos labai gadina dantų emalį,tuo tarpu dantų kremą VELYM galima ir rekomenduojama saugiai naudoti kiekvieną dieną.


Kiekis – 100 ml

Kaina – 7 Eur




Balinamasis dantų kremas VELYM MINERAL




1. Nebraižo dantų emalio.


2. Reguliariai naudojant kremą gana greitai grįžta natūralus dantų spindesys, sumažėja arba net dingsta nuo maisto ar rūkymo atsiradusios dėmės.

3. Naikina blogą burnos kvapą.

4. Saugiai balina dantis.

5. Mažina dantų jautrumą.

6. Tinka kraujuojančiomis dantenomis besiskundžiantiems žmonėms.

7. Užtikrina ypač švarių dantų pojūtį.

8. Galima naudoti vaikams.

9. Ilgam užtenka.

                                                                   10. Nekeičia burnos pH.


Kiekis – 75 ml

Kaina – 7 Eur


VERDIKTAS:



VELYM balinamaisiais kremais likau itin patenkinta ir netgi planuoju likti jiems ištikima – ateity, jei niekas nepasikeis, žadu vis keisti išnaudotas VELYM kremų tūbeles į naujas. Jos, beje, itin ekonomiškos – vienkartinė kremo dozė yra žirniuko dydžio, todėl teisingai naudojant priemones jų užtenka apytiksliai trims mėnesiams. VELYM gaminių privalumas – itin švelnus dantų balinimas. Naudojant šiuos kremus, nejaučiamas joks diskomfortas, o rezultatas, laikui bėgant, matomas plika akimi – šypsena tampa akivaizdžiai baltesnė. Žinoma, stebuklų tikėtis nereikia, man VELYM pašviesino dantis keliais tonais, tačiau šiuo rezultatu esu labai patenkinta – visos pastos, kurias iki tol teko naudoti, nepabalino dantų nė kiek. Taigi, jei norite efektyvios ir, svarbiausia, saugios dantų pastos alternatyvos (, siūlyčiau rinktis dantų kremą VELYM, o jei skundžiatės dantų jautrumu ar dantenų kraujavimu, rekomenduoju VELYM MINERAL. Efektas garantuotas! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą