antradienis, liepos 19, 2016

Saflora kūno šveitiklių apžvalga


  Tikriausiai sutiksite, kad kvapnus dušas po sunkios darbo dienos yra atgaiva ir kūnui, ir sielai. Bent jau aš šios malonios procedūros negaliu įsivaizduoti be kūno šveitiklio, kuris padeda ne tik kruopščiai nušveisti kiekvieną odos centimentrą, bet ir jį sudrėkinti. Mano pasirinkimas - Safloros, kosmetikos, pagamintos tik iš natūralių ingredientų, kūno šveitikliai. Išbandžiusi karamelinį šveitiklį cukraus pagrindu (apžvalga ČIA), neatsispyriau pagundai iš gausaus asortimento išmėginti ir kitus tą pačią funkciją atliekančius gaminius.

Šveitiklis su aguonomis jūros druskos pagrindu

 Pradėkime nuo įpakavimo - šveitiklis supakuotas indelyje, pagamintame iš tvirto plastiko. Kvapas - malonus, primenantis aliejų mišinį ir šviežių vaisių aromatą. Verta pabrėžti, jog šis šveitiklis pagamintas ne cukraus, o jūros druskos pagrindu, taigi pasižymi intentyvesnio šveitimo savybėmis. Visgi jūros druskos kristalai yra smulkūs, todėl baimintis, kad oda bus pažeista, tikrai neteks. Prie odos būklės gerinimo prisideda ir aguonų sėklos, kurios padeda giliau valyti poras. Po procedūros nušveista oda tampa švelni, glotni, lygesnė, be to, sudrėkinta - nebereikia naudoti jokio losjono ar drėkinamojo kremo. Tiesiog neturiu prie ko prikibti - šveitiklis su aguonomis jūros druskos pagrindu man labai tiko ir patiko - tikrai rekomenduoju išbandyti ir Jums.

Naudojimas: patepti šveitiklį ant drėgnos odos, masažuoti 2-3 min., nuskalauti šiltu vandeniu. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Talpa - 200 g

Kaina - 5.90 €


Citrusinis kūno šveitiklis iš cukraus ir ekologiškų aliejų


 Keliaukime prie kito gaminio -  citrusinio kūno šveitiklio. Jo pakuotė identiška anksčiau aptartam gaminiui - tvirta, skaidri, patogi naudojimui. Iš esmės citrusinis šveitiklis nuo šveitiklio su aguonomis skiriasi tuo, kad yra pagamintas cukraus pagrindu, dėl to jo konsistencija yra kreminė, o šveitimas - mažiau intensyvus, tačiau vis vien efektyvus. Neslėpsiu, mane pakerėjo šio šveitiklio aromatas - jis be galo gaivus, dvelkiantis citrusinių vaisių natomis, todėl gaminį dažniausiai naudoju ryte - kol šveičiu kūną, pasisemiu ir energijos, ir geros nuotaikos. Beje, šveitiklis dėl savo konsistencijos yra mažiau ekonomiškas už anksčiau aptartąjį, tačiau dėl aromato man patiko kiek labiau.
Naudojimas: patepti šveitiklį ant drėgnos odos, masažuoti 2-3 min., nuskalauti šiltu vandeniu. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Talpa - 150 g

Kaina - 5.90 €






Kūno šveitiklis su egzotiniais prieskoniais

 Na ir pabaigai aptarkime kūno šveitiklį su egzotiniais prieskoniais. Turiu pripažinti, kad jis mano akiratyje bolavo gan ilgai - nuo pat pirmojo apsilankymo elektroninėje Safloros parduotuvėje. Smalsu, kodėl? Dėl originalaus pateikimo - anksčiau nebuvau mačiusi nieko panašaus. Šis šveitiklis yra ne purus ir ne skystas, jis - kietas, nes pagrindą sudaro kieti ekologiški aliejai, kurie tirpsta vos prisilietus prie kūno. Ne mažiau įstabus ir pateikimas - šveitiklis sustingdytas širdelių formelėse, todėl yra ir dailus, ir, sakyčiau, ekonomiškas - vienai grožio procedūrai pakanka vienos arba dviejų širdelių. Pagyrų vertas ir egzotiškas produkto aromatas - kardamono, imbero ir muskato mišinys. Tiesa, verta pasakyti, jog šis šveitiklis šveičia silpniau už gaminius su cukraus arba druskos pagrindu, tačiau dėl to procedūra netampa mažiau maloni, nes priemonę galima naudoti ir tonizuojamam masažui.

Naudojimas: pašildyti rankose ir masažuojamaisiais judesiais švelniai tepti vos drėgną odą. Nuprausti šiltu vandeniu su muilu arba dušo geliu. Po šio šveitiklio naudojimo nebūtina naudoti kremo, nes oda tampa švelni ir sudrėkinta.

Talpa - 170 g

Kaina - 12.09 €

Apžvalgoje minėtus gaminius įsigyti galite internetinėje parduotuvėje www.saflora.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą