pirmadienis, birželio 06, 2016

DOVE Regenerate Nutrition plaukų priežiūros linija



 Jei reikėtų įvardyti geriausią savo bandytą plaukų priežiūros liniją, mano atsakymas neabejotinai būtų DOVE. Išbandžiau jų ne vieną ir ne dvi ir, tiesą sakant, kol kas nenusivyliau. Tad šiandien noriu Jums papasakoti apie dar vieną - Dove Regenerate Nourishment - seriją, kurią sudaro šampūnas, kondicionierius, kaukė bei aliejus plaukams.

 Ši plaukų priežiūros linija su raudonųjų dumblių ekstraktu skirta sausiems, pažeistiems, nualintiems, dažytiems plaukams. Nors manieji nedažyti, džiaugiuosi, jog gaminiai puikiai tiko ir patiko. Apžvelkime kiekvieną jų išsamiau.

 DOVE Regenerate Nutrition šampūnas yra parlamutrinio atspalvio, malonios konsistencijos - tirštokas, gerai putoja. Kas ypač patiko, tai priemonės aromatas - jis stiprokas, tačiau malonus, to paties kvapo yra ir kiti šios linijos produktai.

 O štai DOVE kondicionieriaus tekstūra kiek skystesnė, tačiau priemonė glotnina ir minkština plaukus kur kas geriau už šampūną. Produktas labai ekonomiškas, taupus laiko atžvilgiu - užtenka jį paskirstyti ant drėgnų plaukų, įmasažuoti ir iškart galima nuplauti.

 Jei akylai sekate tinklaraštį, tikriausiai žinote, jog jaučiu silpnybę DOVE kaukėms. Regenerate Nutrition - ne išimtis, ji tapo mano mėgstamiausiu šios plaukų linijos produktu. Ji ypač gausiai drėkina, maitina išsausėjusius plaukų galiukus, ją dažniausiai tepu per visą plauko ilgį (netepu tik šaknų). Panaudojus kaukę, plaukučiai tampa lengvai šukuojami ir ne taip stipriai pučiasi.

 Aliejukas glotnina plaukus, gana greitai įsigeria, suteikia blizgesio. Tačiau naudojant jį patarčiau nepersistengti, užtenka vos kelių priemonės lašų, antraip juos suriebinsite.

 Apibendrinant pasikartosiu, jog priemonės man tiko ir patiko. Nors kaupiamasis poveikis ir nežymus, plaukai, naudojant DOVE Regenerate Nutrition gaminius, tampa lengviau valdomi ir žvilgūs, o šiuo metu man to visiškai pakanka.

 Apžvalgoje minėtas priemones įsigyti galite didžiuosiuose prekybos centruose.


1 komentaras:

  1. A telltale sign of how dependable and trustworthy a casino is, are the contact 우리카지노 options it helps

    AtsakytiPanaikinti