trečiadienis, kovo 25, 2015

Maybelline „Dream Fresh” BB kremas




 Vargu ar kurios nors šiuolaikinės merginos kosmetinėje neatrastume BB (Blemish Balm) kremo. Tai – daugiafunkcinė kosmetikos priemonė, galinti tarnauti ir kaip makiažo pagrindas, ir kaip drėkinamasis kremas, gydomasis losjonas, apsauginis kremas nuo saulės, jauninanti, balinanti priemonė... Iš gausaus jų asortimento šį kartą noriu pristatyti Maybelline „Dream Fresh” BB kremą, kuris, pasak gamintojų, turi net 8 privalumus. Ar taip yra iš tikrųjų?



Maybelline „Dream Fresh” BB kremo privalumai:




1. Patogi pakuotė. Tūbelę malonu paimti į rankas, greita ir patogu naudoti.

2. Galima rinktis iš trijų atspalvių: šviesaus, vidutinio ir tamsaus. Kadangi aš esu baltaodė, naudoju patį šviesiausią (light) atspalvį. Turiu pasakyti, kad šis atspalvis puikiai prisitaiko prie mano veido odos, todėl kremuką nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti visoms baltos odos savininkėms.

3. Saugo nuo UV spindulių – sudėtyje yra SPF 30 filtras.

4. Prisitaiko prie odos spalvos ir natūraliai atrodo.

5. Lengva tekstūra. Kremas yra skystokas, todėl jį lengva tepti ant odos.

6. Prieinama kaina – viena tūbelė kainuoja 7,05 € (24,99 Lt).

7. Maskuoja nedidelius trūkumus.

8. Malonus, neerzinantis kvapas.





Maybelline „Dream Fresh” BB kremo trūkumai:




1. Ne itin didelis kiekis (30 ml) – kremo užtenka maždaug mėnesiui.

2. Šiek tiek blizga.

3. Yra nesaugių konservantų (2 iš jų gali erzinti odą, 4 – sukelti alergiją), todėl šį BB kremą nepatartina naudoti jautriai, į alergiją linkusiai odai.




VERDIKTAS:



 Manau, kad šis BB kremas yra puikus pasirinkimas – pati jį naudoju jau kurį laiką ir esu juo visiškai patenkinta. Kremukas yra labiausiai tinkamas normaliai odai – jei tepsite jį ant sausos, pirmiausia rekomenduoju padengti ją drėkinamojo kremo sluoksniu. Jei oda itin riebi, verčiau išbandykite Maybelline Dream Pure BB kremą, kuris, pasak gamintojų, nekemša porų, tinka problemiškai odai ir gerai maskuoja. 

Maybelline „Dream Fresh” BB kremą galite įsigyti EUROKOS ir DROGAS parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą