antradienis, rugsėjo 29, 2015

Clevio Style mėnesiniai spalvoti konktaktiniai akių lęšiai





 Už lango jau ruduo… Dienoms keičiant vienai kitą pučia vis žvarbesnis vėjas, sulaukiame vis mažiau saulės spindulių, darosi vis tamsiau, niūriau ir pilkiau. Kovodama su rudenine depresija nusprendžiau į savo kasdienybę įnešti ryškių spalvų ir išbandyti spalvotus kontaktinius lęšius. Šį kartą mano akiratin pakliuvo žalieji Clevio Style.




Clevio Style mėnesinių spalvotų konktaktinių lęšių privalumai:




1. Galima rinktis iš penkių spalvų: žalios, mėlynos, rudos, pilkos bei violetinės. Keli pigmento sluoksniai suteikia lęšiui intensyvų atspalvį ir leidžia visiškai pakeisti akies spalvą.­­

2. Ypač komfortiški ir tvirti.

3. Didelis dioptrijų pasirinkimas - lęšių stiprumas siekia -10.00 dioptrijų. Besidžiaugiančios puikiu regėjimu taip pat gali eksperimentuoti savo akių atspalviu – Jums tereikia įsigyti 0.0 stiprumo lęšius.

4. Clevio Style lęšiai turi apsaugą nuo žalingos UV spinduliuotės, todėl juos nešiojant sumažinama akių pažeidimo rizika.

5. Pasižymi optimaliu vandens kiekiu ir deguonies laidumu, todėl nesukelia sausumo pojūčio.

6. Patamsinti lęšių pakraštėliai leidžia sukurti didesnių ir kur kas išraiškingesnių akių efektą.

7. Su Clevio Style nebereikės laužyti galvos, ar lęšis yra dubenėlio, ar lėkštutės formos, nes blogoji jo pusė yra blankesnė už gerąją.





VERDIKTAS:




 Jei trokštate išraiškingų akių efekto, šie lęšiai - idealus pasirinkimas! Įsidėjusi Clevio Style ir radikaliai pakeitusi savo akių spalvą (iš šviesiai žydraakės tapau katiniško žvilgsnio savininke) jau pačią pirmąją dieną nelikau nepastebėta ir sulaukiau aplinkinių nuostabos šūksnių. Reikia paminėti, kad šie lęšiai nėra itin natūraliai atrodantys, nes vizualiai padidina akies rainelę, yra ryškūs ir turi kontrastuojantį lęšių apvadą, tačiau neatrodo ir pernelyg iššaukiančiai – su jais nesivaržydamos galėsite išeiti tiek į vakarėlį, tiek į miestą, tiek nulėkti į artimiausią parduotuvę. Didžiausias Clevio Style lęšių pliusas, mano nuomone, yra komfortiškumas – įsidedu juos anksti ryte, išsiimu tik vėlai vakare, bet visos dienos metu nejaučiu nei nepageidaujamo rūko, nei sausumo efekto. Tad jei norite praskaidrinti savo kasdienybę ir kardinaliai pakeisti akių spalvą, rekomenduoju išbandyti – manau, jog tikrai nenusivilsite.


Vieno lęšio kaina - 9,60€ (perkant daugiau taikomos nuolaidos)


Įsigyti galite www.superlesiai.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą